Politie Antwerpen stock Illustratiebeeld
Volledig scherm
Politie Antwerpen stock Illustratiebeeld © Politiezone Antwerpen

Pastarestaurant wordt tweede maal gesloten wegens fraude

AntwerpenHet team Directe en Indirecte Financiële Aanpak (DIFA) voerde afgelopen donderdag samen met de inspectiedienst Toezicht op de Sociale Wetten een controle uit in de Abdijstraat. Het doel was pastarestaurant Pasta Design. DIFA, dat onderdeel is van het KALI-drugsteam richt zich op handelszaken waarvan vermoed wordt dat ze banden hebben met het drugsmilieu.

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Iemand zin in een wafel met spek, eieren en guacamole? ‘House Of Wafels’ opent op de Handschoenmarkt
  Antwerpen

  Iemand zin in een wafel met spek, eieren en guacamole? ‘House Of Wafels’ opent op de Handschoen­markt

  “En wat als we nu eens een recept voor hartige wafels ontwikkelen, in plaats van enkel zoete?” stelden ondernemer Dirk en chef Erwin zich in 2017 de vraag. Zo geschiedde de eerste House Of Wafels in het centrum van Brugge. Antwerpen blijft niet achter: vanaf morgen opent de tweede vestiging van het wafelhuis op de Handschoenmarkt. “Er is geen mooier gevoel dan de glimlach op iemands gezicht te zien als die zijn wafel krijgt.”