Rudi D. en Joris W.
Volledig scherm
Rudi D. en Joris W. © RV

Partner (46) van slachtoffer opgepakt voor moord in Merksem: “Politie moest regelmatig tussenkomen als ze weer eens ruzie maakten”

AntwerpenDe politie heeft een verdachte gearresteerd in het onderzoek naar de moord op de 52-jarige Rudi D. uit Merksem. Het gaat om zijn 46-jarige vriend Joris W. De man wordt zondagnamiddag voor de onderzoeksrechter geleid.

  1. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
    Spaargids.be

    Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

    Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.