Voetballer Tuur Dierckx moest zich vandaag komen verantwoorden voor de Antwerpse politierechter voor een lockdownfeestje bij hem thuis in het centrum van Antwerpen. Hij werd bijgestaan door zijn advocaat Carl De Munck.
Volledig scherm
PREMIUM
Voetballer Tuur Dierckx moest zich vandaag komen verantwoorden voor de Antwerpse politierechter voor een lockdownfeestje bij hem thuis in het centrum van Antwerpen. Hij werd bijgestaan door zijn advocaat Carl De Munck. © Photo News

Parket vordert 3 maanden cel tegen voetballer Tuur Dierckx door lockdownfeestje: “Ik was mij niet bewust van de geldende coronamaatregelen”

AntwerpenIn een derde reeks zittingen in de politierechtbank die zich richten op de zogenaamde ‘lockdownfeestjes’, heeft het Openbaar Ministerie 3 maanden cel en 4.000 euro boete gevorderd tegen voetballer Tuur Dierckx. De aanvaller van KVC Westerlo had halverwege december maar liefst 15 mensen over de vloer in zijn appartement in het centrum van Antwerpen. Daarmee is hij een van de eersten bij wie in dergelijke processen de maximumstraf boven het hoofd hangt. 

 1. Royal Antwerp herdenkt verongelukte Loes (7) voor wedstrijd zaterdag: spelers zullen met eenhoorn het veld opstappen
  Deurne

  Royal Antwerp herdenkt verongeluk­te Loes (7) voor wedstrijd zaterdag: spelers zullen met eenhoorn het veld opstappen

  In Schoten werd donderdag afscheid genomen van de zevenjarige Loes. Het meisje kwam vorige week om het leven bij een tragisch verkeersongeval. Ook Royal Antwerp Football Club leeft enorm mee met de vrienden en familie van Loes. Daarom zullen de spelers zaterdag het veld oplopen met een eenhoorn. Nadien worden de knuffels geschonken aan de kinderafdeling van het ZNA.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfestival
  Play

  Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfesti­val