Politiezone Antwerpen
Volledig scherm
© Politiezone Antwerpen

Parkeren op een politieparkeerplaats: Politie deelt GAS-boetes uit voor foutparkeren

AntwerpenHet verkeersondersteuningsteam (VOT) van de regio West heeft gisteren samen met twee wijkteams gecontroleerd op het misbruik van parkeerkaarten en -plaatsen voor personen met een handicap. Dat gebeurde zowel op Linkeroever als in de binnenstad. In totaal zijn 163 parkeerplaatsen en 108 parkeerkaarten gecontroleerd. Een enkele persoon parkeerde op een politieparkeerplaats.

  1. Vader Nico (37) en zoon Sennacruz (10) delen oude jassen uit aan Antwerpse daklozen: “Iedereen zou zoiets moeten doen met zijn kinderen”
    ANTWERPEN/STABROEK

    Vader Nico (37) en zoon Sennacruz (10) delen oude jassen uit aan Antwerpse daklozen: “Iedereen zou zoiets moeten doen met zijn kinderen”

    Nico Vermeulen (37) van schoenwinkel en lakkerij Bristol in Stabroek en zijn zoon Sennacruz (10) hebben zich sinds afgelopen zomer ingezet voor vrijwilligerswerk en goede doel acties. Zondag deelden ze met bakfietsen ingezamelde jassen uit aan daklozen in Antwerpen. “Ik was wat op zoek naar mezelf, en heb in vrijwilligerswerk mijn roeping gevonden, een waarde die ik graag deel met mijn zoon.”