Imrane El L. is volgens de aanklager één van de opdrachtgevers voor de aanslagen, nadat blokken cocaïne met stempel RM35 waren gestolen.
Volledig scherm
PREMIUM
Imrane El L. is volgens de aanklager één van de opdrachtgevers voor de aanslagen, nadat blokken cocaïne met stempel RM35 waren gestolen. © rv

“Pak andere granaat, die van mij gaan niet zo hard”: leden van drugsbende rond De Algerijn riskeren tot negen jaar cel voor aanslag drugsmilieu

Antwerpen/DeurneEen drugsbende met Mohamed Reda C. (De Algerijn), Farhan Bouzambou en Imrane El B. staan celstraffen van acht en negen jaar te wachten voor drie granaataanslagen in Deurne en Sint-Niklaas in juni 2020. De aanklager citeerde uit ontsleutelde berichten van Sky ECC-chatdienst: “We zullen laten zien wie de dieven van de cocaïne zijn. Zin in actie?"

 1. Stéphane Demets en hekkensluiter Rupel Boom gaan op bezoek bij Patro Eisden: “Spelers moeten hun verantwoordelijkheid nemen”
  voetbal 1N

  Stéphane Demets en hekkenslui­ter Rupel Boom gaan op bezoek bij Patro Eisden: “Spelers moeten hun verantwoor­de­lijk­heid nemen”

  De spelers van Rupel Boom staken na de nederlaag tegen Mandel United ( 1-2) vorige week de hand in eigen boezem. Met een zwakke prestatie lieten de troepen van trainer Stéphane Demets na om zelf vertrouwen te tanken en die onmacht werd nog eens extra in de verf gezet met de rode lantaarn na afloop. De ommekeer dringt zich op en die moet dan maar worden ingezet op bezoek bij Patro Eisden, ploeg in vorm met 12 op 12.
 2. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.