Een fragment van het filmpje van het district Antwerpen dat het Olympisch Stadion virtueel omtovert tot park.
Volledig scherm
Een fragment van het filmpje van het district Antwerpen dat het Olympisch Stadion virtueel omtovert tot park. © RV

Paarse ploeg in groene oase? District wil groener Kiel en maakt van Olympisch Stadion (virtueel) park

AntwerpenEven knipperen met de ogen: is het Olympisch Stadion plots een park geworden? Nee hoor, Beerschot kan volgend seizoen gewoon verder voetballen op het Kiel. Het filmpje kwam er om de campagne ‘Buurt in Bloei’ van het district Antwerpen wat te pushen. “Omdat het gerust groener kan in de wijk Kiel.”

 1. Groeiende trend zet zich door: ruim 35 ton cocaïne onderschept in Antwerpse haven tijdens eerste jaarhelft
  Play
  Antwerpen

  Groeiende trend zet zich door: ruim 35 ton cocaïne onder­schept in Antwerpse haven tijdens eerste jaarhelft

  Hoewel er tijdens de eerste zes maanden van 2022 minder cocaïne werd onderschept in de Antwerpse haven dan tijdens dezelfde periode in 2021, zet de groeiende trend zich wel verder. Door Operatie Sky was er vorig jaar namelijk een uitzonderlijk grote vangst. In totaal werd er dit jaar van januari tot en met juni 35,83 ton cocaïne in beslag genomen, blijkt uit cijfers van de douane die onze redactie kon inkijken.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.