De brandweer ging binnen langs de kant van de Statiestraat, waar de ingang naar de ondergronde parking is.
Volledig scherm
De brandweer ging binnen langs de kant van de Statiestraat, waar de ingang naar de ondergronde parking is. © rv

Oververhitte auto in ondergronde garage zorgt voor lichte opschudding in Statiestraat

AntwerpenDe Brandweer Zone Antwerpen heeft vrijdagmiddag een kleine interventie moeten doen in het Leonardo Hotel aan de Statiestraat. Daar zou een auto oververhit zijn geraakt in de ondergronde parkeergarage.

 1. IN BEELD. De Antwerpse Stadsschouwburg doorheen de jaren: “Het scheelde niet veel of hij had er nooit gestaan”
  PREMIUM
  Antwerpen

  IN BEELD. De Antwerpse Stads­schouw­burg doorheen de jaren: “Het scheelde niet veel of hij had er nooit gestaan”

  Plannen voor een overdekte markt en een ondergrondse parking, een onhandig kunstwerk uit de jaren ‘80, een bominslag tijdens de Tweede Wereldoorlog: het Theaterplein maakte heel wat mee de laatste eeuw. Stadsgids Tanguy Ottomer schetst de geschiedenis van het plein en haar Stadsschouwburg, nu er besloten is om het theatergebouw af te breken. “Het zou fijn zijn om opnieuw een theater te hebben op de plek waar het Nederlandse theater in Antwerpen is ontstaan.”
 2. “Niemand wil Club Brugge hier kampioen zien worden”: politie, Bosuil en buurt bereiden zich voor op risicomatch zondag
  Antwerpen

  “Niemand wil Club Brugge hier kampioen zien worden”: politie, Bosuil en buurt bereiden zich voor op risico­match zondag

  Royal Antwerp FC ontvangt zondagnamiddag Club Brugge op de Bosuil voor de wedstrijd die mogelijk over de titel beslist. In het verleden kwam het al geregeld tot rellen tussen de harde kernen van deze aartsrivalen. De politie en de club voorzien daarom gepaste maatregelen. “Als Antwerp wint, zal dat heel wat frustraties teweeg brengen bij de fans van Club Brugge.”