Het Vinçotteplein in Borgerhout
Volledig scherm
PREMIUM
Het Vinçotteplein in Borgerhout © CVDP

Ouders van 8-jarig meisje reageren nadat jongeman haar in elkaar slaat op Antwerps pleintje: "Ongelofelijk dat hij alweer vrij rondloopt"

“Ik snap niet dat die gast al op vrije voeten is.” Dat zeggen de ouders van het 8-jarig meisje dat woensdag op een Antwerps speelplein uit het niets in elkaar werd geslagen. De 21-jarige dader werd eerst opgepakt, maar nadien terug vrijgelaten. “Als hij niet in de cel behoort, dan wel in een instelling. Zo’n laffe daad kan je gewoonweg niet goedpraten.”

  1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
    Gouden Formule 1
    6

    Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

    De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.