De politie pakte vrijdagavond 17 jongeren op die zouden gedreigd hebben met plunderingen op de Meir.
Volledig scherm
De politie pakte vrijdagavond 17 jongeren op die zouden gedreigd hebben met plunderingen op de Meir. © Sander Bral

Ouders eisen uitleg over arrestatie van 14-jarige op de Meir: “Vijf uur zonder nieuws”

Ouders van een 14-jarige jongen vragen dinsdag  uitleg aan de procureur over de arrestaties van de politie vorige vrijdagavond op de Antwerpse Meir. “De ouders hebben van 18 u tot 23 uur vruchteloos gezocht en gebeld naar hun minderjarige zoon. De politie had hen meteen moeten verwittigen”, zegt advocaat Walter Damen die door de ouders is ingeschakeld.

83 reacties

 • bert steels

  1 jaar geleden
  Nu willen ze ineens uitleg, terwijl ze anders die jong gewoon hun gang laten gaan. Van hun vorige generaties hadden ze al lang een pak slaag gekregen. Maar nu wat boeit het hun wanneer hun kids thuis komen of niet. Maar nu er ineens politie mee in het spel zit zien ze mooi hun kans om eens van hun te laten horen. En te profiteren van deze zaak om weeral eens in de belangstelling te staan. We zijn er zeker niet vanaf en het zal ook niet beteren in de toekomst. Schaam jullie !!!
 • Leo Kaya

  1 jaar geleden
  Tja, De Wever verkoopt weeral stoere praat over alle jongeren, duidelijk zonder de juiste toedracht te kennen. Ouders blameren zonder bewijs kan, ze verwittigen zodat ze hun verantwoordelijkheid kunnen opnemen ligt voor BDW veel moeilijker.
 • Willy Devroey

  1 jaar geleden
  Ze zouden beter uitleg geven hoe ze hun zoon opvoeden. Ze zijn natuurlijk bang dat ze gaan moeten mee betalen voor schade dat hun lieve ventje heeft aangericht. Maar als ze een bekende tv advocaat kunnen betalen zal het maar een slok op de borrel schelen. Trouwens, waarom heeft die een advocaat nodig voor hij in beschuldiging wordt gesteld. Misschien omdat ze weten wat hij uitspookt en hem zelfs aanmoedigen.
 • Dirk Thyssen

  1 jaar geleden
  Ze zouden hen beter van de straat halen en vastzetten tot hun 22 jaar i.p.v. er helden van de maken ,maar ja in bepaalde culturen zijn de zonen helden nietwaar.
 • Dirk Thyssen

  1 jaar geleden
  Ze zouden hen beter van de straat halen en vastzetten tot hun 22 jaar i.p.v. er helden van de maken ,maar ja in bepaalde culturen zijn de zonen helden nietwaar.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken