Boekenbeurs
Volledig scherm
Boekenbeurs © ANP

Organisator Boekenbeurs krijgt extra tijd van Antwerpse ondernemingsrechtbank: “Afgelopen tijd nog geïnteresseerden opgedoken”

AntwerpenBoekenbeurs-organisator Boek.be heeft van de Antwerpse ondernemingsrechtbank extra tijd gekregen en is nog tot 21 juni beschermd tegen zijn schuldeisers. Dat laat de bevoegde gerechtsmandataris Nathalie Vermeersch vrijdag weten. Kandidaat-overnemers kunnen nog een bod doen en volgens Vermeersch zijn er opnieuw gegadigden.

 1. 15 jaar geleden vermoordde Hans Van Themsche oppas N’Doye en kleine Luna: “Laat ons de straatnaam veranderen, dan vergeet niemand ooit deze gruwelijke tragedie”
  PREMIUM
  Antwerpen

  15 jaar geleden vermoordde Hans Van Themsche oppas N’Doye en kleine Luna: “Laat ons de straatnaam veranderen, dan vergeet niemand ooit deze gruwelijke tragedie”

  Ook dit jaar heeft de familie van Oulematou ‘N’Doye’ Niangadou bloemen neergelegd in de Zwartzusterstraat. Dat doet de familie al vijftien jaar lang, sinds Hans Van Themsche zijn racistische moorden pleegde op oppas N’Doye (24) en de kleine Luna (2,5). “Zou het niet mooi zijn om de straatnaam te veranderen naar Luna-N’Doyestraat?”, vraagt de familie van N’Doye zich af.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije