Onder meer aan de Grote Steenweg hield de politie voerde de politie uitgebreide controles uit.
Volledig scherm
Onder meer aan de Grote Steenweg hield de politie voerde de politie uitgebreide controles uit. © Klaas De Scheirder

Opnieuw stiptheidsacties van politie in en rond Antwerpen: Houd rekening met vertragingen

AntwerpenDoor nieuwe stiptheidsacties van de politie zal de ochtendspits op sommige plaatsen donderdagochtend opnieuw verstoord worden. Op verschillende plaatsen in de stad en aan de op- en afritten van de Ring zullen tussen 7 en 9 uur net als vorige week verkeersdispositieven worden opgesteld waar alle chauffeurs gecontroleerd zullen worden. Houd dus rekening met vertraging.

  1. Leona Detiège wordt 80 en blikt terug op woelige politieke carrière: “Toen ik Frank Verstraeten in de gevangenis had bezocht, dachten ze zelfs dat ik wel familie moest zijn”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Leona Detiège wordt 80 en blikt terug op woelige politieke carrière: “Toen ik Frank Verstrae­ten in de gevangenis had bezocht, dachten ze zelfs dat ik wel familie moest zijn”

    Ze werd burgemeester in de nacht van de dodelijke Switelbrand en stapte op na de Visa-affaire. In de 8,5 jaar dat Leona Detiège de Antwerpse sjerp droeg, kuiste ze de prostitutiewijken op en legde ze het fundament voor het MAS. Maar ze botste ook met Frank Verstraeten en Abou Jahjah. Op de drempel van haar 80ste geniet ze van de rust in Kalmthout én van haar familie. “Ik wou na Visa verder zonder rancune.”