Screenshots uit het filmpje tonen de vechtende meisjes.
Volledig scherm
Screenshots uit het filmpje tonen de vechtende meisjes. © RV

Opnieuw duikt vechtfilmpje op: ouders klagen 7 meisjes aan na knokpartij aan schoolpoort

Opnieuw is een video opgedoken van een pittige vechtpartij na schooltijd tussen tienermeisjes. De ouders van een 13-jarig meisje hebben bij de politie een klacht ingediend tegen 7 andere meisjes. De directie van het Stedelijk Lyceum Harmonie heeft na onderzoek verschillende leerlingen geschorst, onder wie ook het slachtoffer.

78 reacties

 • Davy Baert

  1 jaar geleden
  Niet overdrijven vroeger werd er veel meer gevochten maar kwam niet in de gazet nu heeft iedereen een mening en weten ze het allemaal zo goed, soms moet je ze het laten uitvechten ...
 • Ria De Witte

  1 jaar geleden
  Dagelijks zag ik daar vechtpartijen aan de schoolpoort. Ik heb de school dan ook dikwijls gebeld maar zonder resultaat. Dit was in 2016 zogezegd de beste school in Vlaanderen! . Jammer dat deze " titel" nog aan de schoolpoort hangt.
 • Mario Tersago

  1 jaar geleden
  "Alle kindjes zijn braaf geweest dit jaar".. Ik denk dat de Sinterklaas oogde op de kindjes tussen 1-6 jaar.. Wij hadden ook al eens schermutselingen maar dat resulteerde niet in zulke slagen en verwondingen hoor.
 • chris delanghe

  1 jaar geleden
  pak de ouders van het crapuul mee aan, want zij zijn verantwoordelijk voor de opvoeding en het gedrag van hun nakomelingen. De multiculturele maatschappij begint echt goed te functioneren zo te zien.
 • Jules Vermeers

  1 jaar geleden
  Ja als je die film bekijkt zie je dat de integratie en de multi- culturele samenleving een succes is ze uiten duidelijk hun dank, de invasie begint. Maar dat mag je niet zeggen nietwaar dat is verboden. Ouders .....
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken