De vroegere belwinkel in de Stenenbrug is voor de tweede keer in twee weken geviseerd door het drugsmilieu
Volledig scherm
De vroegere belwinkel in de Stenenbrug is voor de tweede keer in twee weken geviseerd door het drugsmilieu © Marc De Roeck

Opnieuw aanslag in drugsmilieu: brandbom en slogan ‘dief’ op winkel van familie kickbokser Ben Saddik

AntwerpenVannacht is er opnieuw een aanslag gepleegd tegen de vroegere belwinkel van de familie van kickbokser Jamal Ben Saddik. Die werd vorige week ook al onder vuur genomen. Deze keer gingen de aanslagplegers nog een stap verder en schreven ze “dief” op de rolluiken. De broer van Jamal Ben Saddik zou volgens de geruchten in het drugsmilieu een (deel van een) drugslading hebben gestolen. 

 1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.
 2. Atlas Copco ontslaat Vlaams Belang-raadslid dat Lamkel Zé “mensaap” noemde
  Play
  Wilrijk

  Atlas Copco ontslaat Vlaams Be­lang-raads­lid dat Lamkel Zé “mensaap” noemde

  Wilrijks districtsraadslid Werner De Gres (Vlaams Belang), die op Facebook voetballer Didier Lamkel Zé een “mensaap” noemde, is ontslagen bij Atlas Copco. “Racisme kent geen plaats binnen ons bedrijf”, aldus Atlas Copco. De Gres, die bij bij de compressorengigant uit Wilrijk 28 jaar als arbeider aan de slag was, is te aangeslagen om te reageren. Eerder deze week zette Vlaams Belang De Gres al op non-actief.