Soufiane Eddyani op Suikerrock.
Volledig scherm
Soufiane Eddyani op Suikerrock. © Bollen

Opmerkelijke carrièreswitch: Antwerpse rapper Soufiane Eddyani gaat nu sfeerhaarden verkopen

AntwerpenSoufiane Eddyani, bekend van tophit ‘God vergeef me’, kondigde op mediakanaal TikTok groot nieuws aan zijn 14.000 volgers aan. De Antwerpse rapper staat vanaf nu in zijn nieuwe zaak ‘House Of Flame’ waar hij elektrische sfeerhaarden zal verkopen.

 1. Districtsraad verdeeld over mogelijke bouw van betoncentrale aan Kop van Merksem: “Wij laten dit dossier niet los”
  PREMIUM
  Merksem

  Districts­raad verdeeld over mogelijke bouw van betoncen­tra­le aan Kop van Merksem: “Wij laten dit dossier niet los”

  De mogelijke bouw van de betoncentrale op het Kop van Merksem verdeelt de Merksemse politiek. Afgelopen districtsraad ontstond een hevige discussie over wat er nu precies op de industriesite gewenst wordt. Oppositiepartij Groen ziet er, net zoals de buurtbewoners, liever KMO-bedrijvigheid. Vlaams Belang ziet er dan weer geen graten in. Eén argument stellen ze echter allemaal: “In de bouwaanvraag staan lacunes die onderzocht moeten worden.”
 2. Begrotingsdebat Antwerpse gemeenteraad: “Corona lijkt college in slaap te wiegen”
  Antwerpen

  Begrotings­de­bat Antwerpse gemeente­raad: “Corona lijkt college in slaap te wiegen”

  De wooncrisis, verkeersveiligheid en zorgen over de financiële draagkracht van de stad in de toekomst: die thema’s beheersten de eerste avond van het gemeenteraadsdebat over de bijsturingen van de meerjarenbegroting. Dinsdag volgt normaal gezien de goedkeuring meerderheid tegen oppositie. “Corona lijkt het college in slaap te wiegen. Iedereen blijft keurig binnen zijn budget”, wierp CD&V-fractieleider Sam Voeten op.