Onder de slachtoffers van de koerier was ook acteur Guga Baul.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder de slachtoffers van de koerier was ook acteur Guga Baul. © rv

Oplichter doet zich voor als pakjeskoerier en besteelt bejaarden, gehandicapten en BV’s

AntwerpenGenoeg smoezen en beloftes, de openbare aanklager moet er niet meer van weten. Zij vordert vijf jaar celstraf tegen dief en oplichter Driss M. De illegale Marokkaan heeft tientallen mensen opgelicht, meestal door zich als pakjeskoerier voor te doen. Onder de slachtoffers acteur Guga Baul maar ook gehandicapte mensen of opa’s die op hun kleinkinderen pasten. Dader Driss M. is al negentien keer veroordeeld.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Zorgbedrijf bouwt 87 assistentiewoningen en dienstencentrum aan Antwerpse Oever
  Antwerpen

  Zorgbe­drijf bouwt 87 assisten­tie­wo­nin­gen en diensten­cen­trum aan Antwerpse Oever

  Omdat de huidige assistentiewoningen op Oever 11, vlak bij de Voetgangerstunnel in het Antwerpse Sint-Andries, niet meer voldoen aan de huidige comfort- en erkenningsnormen, bouwt het Zorgbedrijf op de site 87 nieuwe assistentiewoningen én een nieuw dienstencentrum, met extra ondergrondse parkeerruimte én buitenruimte die voor iedereen toegankelijk is. Daarnaast komt er een publiek toegankelijke verbinding tussen De Oever en de Korte Ridderstraat.