Ophef over beeld met erectie in Middelheim

 1. Hartelijk ontvangst op Beerschot vormt afsluiter van fietstocht langs alle voetbalstadions eerste klasse: “De verrassingen bleven maar komen”
  PREMIUM
  Antwerpen/Stabroek

  Hartelijk ontvangst op Beerschot vormt afsluiter van fietstocht langs alle voetbalsta­di­ons eerste klasse: “De verrassin­gen bleven maar komen”

  Voetbaltrainers Ivan Van De Pas (40) en Bart Vanhees (40) van KSK Nieuw Stabroek hebben dinsdag hun fietstoer van 950 kilometer langs alle voetbalstadions van de eerste klasse voltooid. De sponsortocht voor Jorre (8), die door een heupaandoening (ziekte van Perthes) een tijdlang out is, bracht een elektrische bakfiets op. Al was voor de jonge Beerschotsupporter de ontmoeting met zijn lievelingsvoetballer Raphael Holzhauser op ‘t Kiel - de laatste stop - minstens even veel waard.
 2. Gasexplosie op Paardenmarkt verwoestte hun woning: Linda (46) en zoontje Daan (7) gaan op zoek naar nieuwe stek in ‘Blind Gekocht’
  PREMIUM
  Antwerpen

  Gasexplo­sie op Paarden­markt verwoestte hun woning: Linda (46) en zoontje Daan (7) gaan op zoek naar nieuwe stek in ‘Blind Gekocht’

  15 januari 2018 staat bij vele Antwerpenaren nog steeds in het geheugen gegrift: op die noodlottige dag eiste een gasexplosie op de Paardenmarkt twee doden en veertien gewonden. De dodelijke knal veroorzaakte een enorme ravage, drie gebouwen werden herleid tot een hoop puin die de Paardenmarkt nog altijd als een litteken ontsiert. Ook Linda Baclaine (46) en haar zoontje Daan (7) verloren die dag hun woning. Na drie jaar werd het voor hen tijd voor een nieuwe stap, en daarvoor schakelden ze Blind Gekocht in. “Die knal kan ik nog steeds niet met woorden beschrijven.”
 1. Scheldelaan in Antwerpse haven grondig vernieuwd ter hoogte van complex Lillo
  Antwerpen

  Schel­delaan in Antwerpse haven grondig vernieuwd ter hoogte van complex Lillo

  De komende maanden zal het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) grondige onderhoudswerken uitvoeren op de Scheldelaan (N101) in de Antwerpse haven. Ter hoogte van complex 12 Lillo vernieuwt AWV de rijweg en renoveert de bruggen over de R2. Ook het wegdek in de richting van Antwerpen, van complex Lillo tot net voor de Boudewijn- en Van Cauwelaertsluis, krijgt een opknapbeurt. In de andere rijrichting vernieuwt AWV het fietspad tussen Covestro en complex Lillo.
 1. Zetten Hanne en Dave een punt achter hun huwelijk of niet?
  Play
  Blind Getrouwd

  Zetten Hanne en Dave een punt achter hun huwelijk of niet?

 2. Zo werken Roemeense 'bedelben­des' in Brussel: “Een dag bedelen levert gemakke­lijk 150 euro op”
  Play
  Flikken BXL

  Zo werken Roemeense 'bedelben­des' in Brussel: “Een dag bedelen levert gemakke­lijk 150 euro op”