Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Jan Aelberts

Opgepakte dealer blijkt amper 14 jaar oud

Tijdens een controle afgelopen vrijdag heeft de politie een dealer opgepakt met xtc en marihuana. De jongen bleek amper 14 jaar oud. De zaak wordt verder onderzocht.

2 reacties

 • Linda D'Haese

  2 jaar geleden
  Louis Meuleman Het zijn soms de ouders die hun kinderen drugs doen dealen omdat ze weten dat die toch niet gestraft worden ,zouden moeten opgesloten worden de ouders met hun kinderen dat is de enige manier om dit te stoppen
 • Norbert Bauwens

  2 jaar geleden
  Op die leeftijd worden ze nog niet gestraft, daardoor gebruiken grotere vissen altijd die klein mannen. 0ndertussen leren ze ook het vak natuurlijk.
 1. Antwerpse Stadsschouwburg wordt gesloopt: stad zoekt locatie voor nieuw “iconisch” theatercomplex
  PREMIUM
  Antwerpen
  16

  Antwerpse Stads­schouw­burg wordt gesloopt: stad zoekt locatie voor nieuw “iconisch” theatercom­plex

  “Breek dat lelijk ding af.” De Antwerpse burgemeester Bart De Wever (N-VA) zei het enkele jaren geleden al eens: hij droomt ervan om de Stadsschouwburg — het grootste theater van Vlaanderen — te slopen en (elders in de stad?) een nieuwe grote zaal te bouwen. Nu heeft het stadsbestuur ook officieel beslist dat het gebouw tegen de vlakte gaat. Er loopt een zoektocht naar “haalbare locaties voor een modern, comfortabel en iconisch theatercomplex”. Welingelichte bronnen bevestigen dat de Waagnatie op de Rijnkaai een serieuze kanshebber is.