Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Jan Aelberts

Opgepakte dealer blijkt amper 14 jaar oud

Tijdens een controle afgelopen vrijdag heeft de politie een dealer opgepakt met xtc en marihuana. De jongen bleek amper 14 jaar oud. De zaak wordt verder onderzocht.

2 reacties

 • louis meuleman

  1 jaar geleden
  Louis Meuleman Het zijn soms de ouders die hun kinderen drugs doen dealen omdat ze weten dat die toch niet gestraft worden ,zouden moeten opgesloten worden de ouders met hun kinderen dat is de enige manier om dit te stoppen
 • Norbert Bauwens

  1 jaar geleden
  Op die leeftijd worden ze nog niet gestraft, daardoor gebruiken grotere vissen altijd die klein mannen. 0ndertussen leren ze ook het vak natuurlijk.
 1. 15 jaar geleden vermoordde Hans Van Themsche oppas N’Doye en kleine Luna: “Laat ons de straatnaam veranderen, dan vergeet niemand ooit deze gruwelijke tragedie”
  PREMIUM
  Antwerpen

  15 jaar geleden vermoordde Hans Van Themsche oppas N’Doye en kleine Luna: “Laat ons de straatnaam veranderen, dan vergeet niemand ooit deze gruwelijke tragedie”

  Ook dit jaar heeft de familie van Oulematou ‘N’Doye’ Niangadou bloemen neergelegd in de Zwartzusterstraat. Dat doet de familie al vijftien jaar lang, sinds Hans Van Themsche zijn racistische moorden pleegde op oppas N’Doye (24) en de kleine Luna (2,5). “Zou het niet mooi zijn om de straatnaam te veranderen naar Luna-N’Doyestraat?”, vraagt de familie van N’Doye zich af.
 2. Zorgbedrijf Antwerpen koestert grote Vlaamse ambities: privésector zou kwart van aandelen krijgen
  Antwerpen

  Zorgbe­drijf Antwerpen koestert grote Vlaamse ambities: privésec­tor zou kwart van aandelen krijgen

  Het Zorgbedrijf Antwerpen gaat een kwart van zijn aandelen verkopen aan de privésector. Dat hebben de raad van bestuur en het Antwerps schepencollege beslist. Het akkoord moet nog wel worden bekrachtigd door de gemeenteraad eind deze maand. De linkse oppositie steigert. “Zorg moet voor het stadsbestuur blijkbaar een businessmodel worden”, zegt PVDA. De operatie zou de stad Antwerpen een half miljard euro kunnen opbrengen.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije