Schepen Koen Kennis en Nick Bril in restaurant August tijdens de voorstelling van Smaakmeesters Deluxe.
Volledig scherm
Schepen Koen Kennis en Nick Bril in restaurant August tijdens de voorstelling van Smaakmeesters Deluxe. © Annelin Marien

Op één dag in drie toprestaurants gaan eten? Het kan in oktober tijdens ‘Smaakmeesters Deluxe’

AntwerpenEen voorgerecht bij Graanmarkt 13, een hoofdgerecht bij Fine Fleur en een dessertje bij Le Pristine? Het kan op zondag 3 oktober tijdens Smaakmeesters Deluxe. Op 1, 2 en 3 oktober vindt de zevende editie van Smaakmeesters plaats, het culinaire festival van stad Antwerpen. Nieuw dit jaar zijn de wandelingen door verschillende wijken waarbij foodies kunnen genieten van een driegangenmenu verspreid over drie toprestaurants. “Antwerpen is de culinaire hoofdstad van België: Smaakmeesters versterkt het gevoel van één Antwerpse culinaire familie nog meer.”

  1. Griezelen in Antwerpen: onze 8 tips voor een geslaagde Halloween
    PREMIUM

    Griezelen in Antwerpen: onze 8 tips voor een geslaagde Halloween

    De ‘engste’ nacht van het jaar komt er weer aan: op zondag 31 oktober is het Halloween. De feestdag die vooral gevierd wordt in Engelstalige landen wint bij ons steeds meer aan populariteit, met trick-or-treattochten, pompoenen voor de deur en verkleedfeestjes tot gevolg. Nog geen plannen tijdens het laatste weekend van oktober? Wij lijsten acht tips op om er een geslaagd halloweenweekend van te maken (en je kunt het laat maken, want maandag is het Allerheiligen!)