Ludo Van Campenhout en Paul Druijve stellen hun boek 'Number 1 Family' (Antwerp) voor in het Bosuilstadion.
Volledig scherm
PREMIUM
Ludo Van Campenhout en Paul Druijve stellen hun boek 'Number 1 Family' (Antwerp) voor in het Bosuilstadion. © Tessa Kraan

“Op den Twee ben je één met iedereen”: Ludo Van Campenhout en Paul Druijve schrijven boek over het ‘unieke’ Antwerp-gevoel

Antwerpen“Antwerp is thuiskomen, een familie waar je iedereen tegenkomt, van advocaat tot bak.” Het rake citaat komt van bokscoach Renald De Vulder. Wat nu precies de ziel is van The Great Old, vertellen Ludo Van Campenhout (55) en Paul Druijve (57) in ‘Number 1 Family’. Het boek steekt vol getuigenissen, geestige anekdotes en memorabele sportieve momenten. Surfend over hoge pieken, soms door diepe dalen. 

  1. Tarte tatins van Filip Peeters en zijn gezin voortaan élke week te verkrijgen aan Bourla: “Je ziet voldoening bij mensen méteen, dat is wat anders dan een film maken”
    ANTWERPEN

    Tarte tatins van Filip Peeters en zijn gezin voortaan élke week te verkrijgen aan Bourla: “Je ziet voldoening bij mensen méteen, dat is wat anders dan een film maken”

    Van de planken naar de keuken. Voortaan staan acteurskoppel Filip Peeters en An Miller met hun dochters élke zaterdagmiddag aan de Bourlaschouwburg in Antwerpen om hun intussen befaamde tarte tatins te verkopen. “Het is nog wat koffiedik kijken welke van onze voorstellingen kunnen doorgaan de komende tijd, dus is het fijn dat we onze energie hier collectief in kwijt kunnen.”