Langs de Groenendaallaan wordt het bestaande fietspad tussen de Columbiastraat en de Noorderlaan een dubbelrichtingsfietspad van drie meter breed.
Volledig scherm
Langs de Groenendaallaan wordt het bestaande fietspad tussen de Columbiastraat en de Noorderlaan een dubbelrichtingsfietspad van drie meter breed. © Lantis

Oosterweelbouwheer maakt werk van twee veilige fietsverbindingen

AntwerpenIn en rond Antwerpen begint Lantis, de bouwheer van Oosterweel, deze week aan de aanleg van twee veilige fietsverbindingen. Tussen Hemiksem en Hoboken komt er 2 kilometer fietspad als ‘missing link’ op fietssnelweg F13 en op de Groenendaallaan in het noorden van de stad wordt een fietspad uitgebreid tot dubbelrichtingsfietspad.

  1. Antwerp Pride is véél meer dan enkel parade: ontdek hier onze tips voor een hele week jolijt
    PREMIUM
    ANTWERP PRIDE

    Antwerp Pride is véél meer dan enkel parade: ontdek hier onze tips voor een hele week jolijt

    Het visitekaartje van elke pride is uiteraard de parade en dat is in Antwerpen niet anders. Toch zet Antwerp Pride voor deze jubileumeditie meer dan ooit in op een erg breed geprogrammeerd, meerdaags zomerfestival. Er valt de komende dagen dus veel meer te beleven dan enkel de kleurrijke stoet en het United Love Festival op de Zuiderkaaien dat daar op volgt. Ontdek hier acht tips voor een geslaagde Antwerp Pride 2022.