Het incident gebeurde ter hoogte van premetrostation Handel
Volledig scherm
Het incident gebeurde ter hoogte van premetrostation Handel © Klaas De Scheirder

Ook zus van 15-jarige dader opgepakt voor steekpartij op tram

AntwerpenDe federale politie heeft vandaag ook een minderjarig meisje opgepakt voor de steekpartij op de tram waarbij de 18-jarige Redouan El Iraki vorige week levensgevaarlijk gewond geraakte. Een 15-jarige jongen bekende al dat hij Redouan na een dispuut minstens vier messteken toediende. 

 1. Drugsbende riskeert 5 jaar cel voor verkoop kilo’s cocaïne en heroïne: “Maar gevangenis is de universiteit van de criminaliteit.”
  Harelbeke/Kuurne/Waregem/Antwerpen

  Drugsbende riskeert 5 jaar cel voor verkoop kilo’s cocaïne en heroïne: “Maar gevangenis is de universi­teit van de criminali­teit.”

  Twee Waregemnaars brachten cocaïne en heroïne op de markt vanuit appartementen in Kuurne en Harelbeke maar het was vanuit Antwerpen dat het transport van kilo’s harddrugs werd geregeld. Een 9-koppige drugsbende stond maandag voor de rechter in Kortrijk terecht voor de verkoop van kilo’s harddrugs. De kopstukken riskeren tot 5 jaar cel.
 2. "Als het maar groot, zwaar en snel is": familie Dotremont heeft traditie van extreme attracties op de Sinksenfoor
  PREMIUM
  Antwerpen

  "Als het maar groot, zwaar en snel is": familie Dotremont heeft traditie van extreme attracties op de Sinksen­foor

  De Air Maxx, de XXL, de Polyp ... Deze attracties op de Sinksenfoor hebben twee dingen gemeenschappelijk: ze zijn niet voor doetjes, en ze zijn in handen van de familie Dotremont. De familie zit al generaties lang in het kermisleven, en heeft een voorliefde voor de hoogste, snelste en gekste attracties. “Mijn grootvader moest eerst zelf in zijn attractie gaan, omdat de mensen niet durfden.”