Op nieuwe bewakingsbeelden is te zien hoe de daders zakenman Miguel Dheedene achtervolgen voor ze hem beroven van zijn horloge.
Volledig scherm
PREMIUM
Op nieuwe bewakingsbeelden is te zien hoe de daders zakenman Miguel Dheedene achtervolgen voor ze hem beroven van zijn horloge. © .

Ook zakenman Miguel Dheedene beroofd van peperduur horloge: beelden tonen hoe daders hem achtervolgen

Twee weken voor de overval op bouwpromotor Bart Versluys, zijn drie dieven ervan doorgegaan met het Patek Philippe-horloge van topondernemer Miguel Dheedene. Opnieuw bruusk aangevallen mét pepperspray, aan zijn woning in het Antwerpse Zuid. “Het is diezelfde bende”, weet Dheedene zeker. Op bewakingsbeelden is te zien hoe drie mannen achter Dheedene aanlopen voor ze hem beroven van zijn horloge ter waarde van 180.000 euro.

80 reacties

 • Danny duyvejonck

  6 maanden geleden
  natuurlijk tonen ze geen gezichten, het zou te makkelijk worden , wat denk je wel? en we kunnen onze advokaten toch niet aan den dop steken natuurlijk, stel je voor !!!! een advokaat aan den dop .
 • Jan Wybo

  6 maanden geleden
  Uurwerk of niet je blijft met je handen van mensen
 • Jef Denijs

  6 maanden geleden
  Je weet toch perfect wat je hier kan meemaken, de kranten staan er vol van. Ik neem het hoogstnoodzakelijke mee, niets meer. Zelfs mijn smartphone neem ik niet altijd mee, het is op bepaalde plaatsen te gevaarlijk. Het is nu eenmaal zo.
 • ronny cuypers

  6 maanden geleden
  Wat doe je nog met zoiets voorbijgestreefd als een polshorloge?
 • Guy Moreels

  6 maanden geleden
  Een horloge van 25 euro geeft hetzelfde uur aan als zo’n peperduur. Wat ben je er dan mee ? Voor hoeveel die horloges verzekerd zijn, mogen wij niet weten ! Volgens mij inderdaad een nieuwe vorm van snobisme ! Heb ooit 24 jaar geleden een niet te dure horloge gekregen bij aankoop nieuwe auto. Die blijft nog juist.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 1. Vrouwen kunnen hun rijkdom etaleren met hun handtas, hun schoenen, hun juwelen... Mannen hebben eigenlijk maar twee manieren: hun auto én hun horloge
  PREMIUM

  Vrouwen kunnen hun rijkdom etaleren met hun handtas, hun schoenen, hun juwelen... Mannen hebben eigenlijk maar twee manieren: hun auto én hun horloge

  Gewapende overvallers gingen er vrijdag vandoor met het horloge van bouwpromotor Bart Versluys. Op sociale media zorgde vooral het prijskaartje van dat horloge voor beroering: een Richard Mille ter waarde van 350.000 euro – de prijs van een huis. Wat is de aantrekkingskracht van zo’n ‘collector’s item’? En is het - ook figuurlijk - een gouden investering?