Op nieuwe bewakingsbeelden is te zien hoe de daders zakenman Miguel Dheedene achtervolgen voor ze hem beroven van zijn horloge.
Volledig scherm
PREMIUM
Op nieuwe bewakingsbeelden is te zien hoe de daders zakenman Miguel Dheedene achtervolgen voor ze hem beroven van zijn horloge. © .

Ook zakenman Miguel Dheedene beroofd van peperduur horloge: beelden tonen hoe daders hem achtervolgen

Twee weken voor de overval op bouwpromotor Bart Versluys, zijn drie dieven ervan doorgegaan met het Patek Philippe-horloge van topondernemer Miguel Dheedene. Opnieuw bruusk aangevallen mét pepperspray, aan zijn woning in het Antwerpse Zuid. “Het is diezelfde bende”, weet Dheedene zeker. Op bewakingsbeelden is te zien hoe drie mannen achter Dheedene aanlopen voor ze hem beroven van zijn horloge ter waarde van 180.000 euro.

80 reacties

 • Danny duyvejonck

  4 maanden geleden
  natuurlijk tonen ze geen gezichten, het zou te makkelijk worden , wat denk je wel? en we kunnen onze advokaten toch niet aan den dop steken natuurlijk, stel je voor !!!! een advokaat aan den dop .
 • Jan Wybo

  4 maanden geleden
  Uurwerk of niet je blijft met je handen van mensen
 • Jef Denijs

  4 maanden geleden
  Je weet toch perfect wat je hier kan meemaken, de kranten staan er vol van. Ik neem het hoogstnoodzakelijke mee, niets meer. Zelfs mijn smartphone neem ik niet altijd mee, het is op bepaalde plaatsen te gevaarlijk. Het is nu eenmaal zo.
 • ronny cuypers

  4 maanden geleden
  Wat doe je nog met zoiets voorbijgestreefd als een polshorloge?
 • Guy Moreels

  4 maanden geleden
  Een horloge van 25 euro geeft hetzelfde uur aan als zo’n peperduur. Wat ben je er dan mee ? Voor hoeveel die horloges verzekerd zijn, mogen wij niet weten ! Volgens mij inderdaad een nieuwe vorm van snobisme ! Heb ooit 24 jaar geleden een niet te dure horloge gekregen bij aankoop nieuwe auto. Die blijft nog juist.
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.