Celine Gumus skipte een lesdag bij KDG om een punt te maken: "We moeten aan de alarmbel trekken voor de politiekers naar Glasgow vertrekken."
Volledig scherm
Celine Gumus skipte een lesdag bij KDG om een punt te maken: "We moeten aan de alarmbel trekken voor de politiekers naar Glasgow vertrekken." © Tessa Kraan

Ook in Antwerpen troepen leerlingen samen voor het klimaat “Spijbelen? Nee, dit is staken”

AntwerpenDe klimaatmars in Gent bracht 1400 scholieren op de been, maar ook Antwerpen bleef niet achter. Driehonderd jongeren -al dan niet gekleed in thema van de Dag van de Jeugdbeweging-  wandelden vandaag tijdens de schooluren van het Operaplein naar de Groenplaats. Om een signaal te geven, maar ook om druk te zetten: “Er zitten altijd profiteurs tussen, maar ons doel is duidelijk.”

  1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
    Streamz

    Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

    Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.