Eddie Conard (64) waagt zich vrijdagavond aan de 'blind auditions' van The Voice Senior.
Volledig scherm
PREMIUM
Eddie Conard (64) waagt zich vrijdagavond aan de 'blind auditions' van The Voice Senior. © vtm / The Voice Senior

Ooit percussionist voor Soulsister en The Pointer Sisters, nu op podium van The Voice Senior: “Me vaak laten misleiden door managers”

ANTWERPENMogelijk heb je nog nooit van Eddie Conard (64) gehoord, maar de Amerikaanse percussionist heeft er al een decennialange carrière opzitten bij bands als Soulsister, Golden Earring en zelfs The Pointer Sisters. Hij woont nu al tien jaar in Antwerpen en staat vrijdagavond op het podium van The Voice Senior. “Ik ben opgegroeid in een bruisend arbeidersstadje, naast Michael Jackson.”

 1. Esther (44) mag haar huis naast Umicore niet slopen, bedrijf mag dat wél: “Stad werkt met twee maten en twee gewichten”
  PREMIUM
  Hoboken

  Esther (44) mag haar huis naast Umicore niet slopen, bedrijf mag dat wél: “Stad werkt met twee maten en twee gewichten”

  De plannen van metaalverwerker Umicore in Hoboken om de huizen in de naastgelegen woonwijk Moretusburg op te kopen om er een groene buffer aan te leggen, doen bewoonster Esther Verbist (44) de wenkbrauwen fronsen. Zij vroeg – bij wijze van test - aan de stadsambtenaar of ze haar woning mag slopen om een stukje groen aan te leggen, maar het antwoord was pertinent ‘nee’ omdat de wijk als erfgoed is bestempeld. “Maar voor Umicore gelden blijkbaar andere regels. Als zij huizen opkopen, mogen die wél gesloopt worden.”
 2. Antwerpse blueszanger Chip (70) schittert in ‘The Voice Senior’: “Nochtans begon mijn leven met een valse noot”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Antwerpse blueszan­ger Chip (70) schittert in ‘The Voice Senior’: “Nochtans begon mijn leven met een valse noot”

  Het liefst speelt hij met zijn maten in een of ander groezelig café. Maar dat kan nu eenmaal niet. Corona, weet je wel. Dochter en kleinkinderen bedachten een plan B: ‘The Voice Senior’. De 70-jarige Antwerpenaar Fola Yip – ‘Chip’ voor de vrienden - maakt er vrijdagavond zijn debuut. Met een nummer uit … 1941. “Go with the flow, zeg ik altijd. En kijk, ik ben weer een mooie herinnering rijker.”
 1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

 2. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw