Korpschef Serge Muyters van de Antwerpse politie.
Volledig scherm
Korpschef Serge Muyters van de Antwerpse politie. © Belga

Ontslagen commissaris hoeft geen schadevergoeding te betalen aan korpschef Muyters

AntwerpenDe ontslagen commissaris Roel Dom hoeft geen schadevergoeding van 5.000 euro te betalen aan korpschef Serge Muyters. Die had hem aangeklaagd voor laster en eerroof.  De rechtbank spreekt Roel Dom vrij omdat het dossier onvolledig is en de rechters niet kunnen uitmaken of de beweringen van Muyters en/of Dom geloofwaardig zijn. 

 1. Vier Antwerpse speelsters tegen wereldtop padel in Knokke: “Genieten en hopen om enkele punten te sprokkelen”
  Padel

  Vier Antwerpse speelsters tegen wereldtop padel in Knokke: “Genieten en hopen om enkele punten te sprokkelen”

  De Belgische padeltop krijgt van vrijdag tot en met zondag tijdens het Belfius Padel Summer Gala in Knokke de kans om het op te nemen tegen de allerbeste spelers en speelsters ter wereld. Bij de vrouwen is die eer weggelegd voor vier Antwerpse speelsters: Evelyne Dom, Michelle Van Mol, Astrid Dierckx en Elyne Boeykens. Deze laatste blonk het voorbije weekend ook nog eens uit op de tenniscourts.
 2. Groeiende trend zet zich door: ruim 35 ton cocaïne onderschept in Antwerpse haven tijdens eerste jaarhelft
  Play
  Antwerpen

  Groeiende trend zet zich door: ruim 35 ton cocaïne onder­schept in Antwerpse haven tijdens eerste jaarhelft

  Hoewel er tijdens de eerste zes maanden van 2022 minder cocaïne werd onderschept in de Antwerpse haven dan tijdens dezelfde periode in 2021, zet de groeiende trend zich wel verder. Door Operatie Sky was er vorig jaar namelijk een uitzonderlijk grote vangst. In totaal werd er dit jaar van januari tot en met juni 35,83 ton cocaïne in beslag genomen, blijkt uit cijfers van de douane die onze redactie kon inkijken.