De expo 'Blik op de collectie' in het MAS start 1 juli.
Volledig scherm
De expo 'Blik op de collectie' in het MAS start 1 juli. © rv

Ontdek 500.000 (!) museumstukken in kijkdepot van het MAS

ANTWERPENEen half miljoen (!) stuks. Zo rijk is de collectie van het MAS. Vanaf 1 juli zal de collectie in het depot ook toegankelijk zijn voor het publiek. Bezoekers ontdekken wie de objecten maakte, verzamelde of gebruikte en krijgen inkijk in restauraties en onderzoek over bijzondere stukken.

  1. Luxehotel Botanic Sanctuary Antwerp trapt maanden na opening op zere tenen: “Den Botaniek is van alle Antwerpenaren, niet enkel van diegenen die een overnachting in een peperduur hotel kunnen betalen”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Luxehotel Botanic Sanctuary Antwerp trapt maanden na opening op zere tenen: “Den Botaniek is van alle Antwerpena­ren, niet enkel van diegenen die een overnach­ting in een peperduur hotel kunnen betalen”

    Het gloednieuwe vijfsterrenhotel Botanic Sanctuary Antwerp blijft niet onbesproken. Enerzijds vindt de crème de la crème van de showbizz er nu al een tijdelijk onderdak, anderzijds neemt de bouwheer het niet altijd even nauw met de bouwvoorschriften. Voor PVDA-gemeenteraadslid Mie Branders is er een rode lijn overschreden.