Een ‘dropzone’ voor elektrische steps op de Grote Markt in Antwerpen. De e-steps zijn niet meer weg te denken uit de Antwerpse straten.
Volledig scherm
PREMIUM
Een ‘dropzone’ voor elektrische steps op de Grote Markt in Antwerpen. De e-steps zijn niet meer weg te denken uit de Antwerpse straten. © BELGA

Ongevallen met e-steps maken steeds meer slachtoffers in Antwerpen: tol lag in 2020 dubbel zo hoog als jaar voordien

AntwerpenHet aantal slachtoffers van ongevallen met e-steps is in Antwerpen meer dan verdubbeld. Dat blijkt uit cijfers van de Antwerpse politie die Hicham El Mzairh, fractieleider van Vooruit, opvroeg bij de burgemeester. In 2020 vielen er 84 gewonden en helaas ook één dode. Ruim het dubbele van het jaar voordien. In 2021 ziet het voorlopige bilan er naar verluidt nog slechter uit.

  1. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
    TV

    RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

    Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.