Illustratiefoto
Volledig scherm
Illustratiefoto © Kristof Pieters

Ongeval in Kennedytunnel: twee rijstroken versperd richting Nederland

AntwerpenOp de Antwerpse Ring (R1) richting Nederland is een ongeval gebeurd met een vrachtwagen in de Kennedytunnel. De linker- en de middenrijstrook zijn daardoor versperd.

 1. Gevangenisbewaker die gedetineerden hasj bezorgde krijgt twee jaar cel: “Hij gaf hen een rol toiletpapier, terwijl ze er nog 8 hadden liggen.”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Gevangenis­be­wa­ker die gedetineer­den hasj bezorgde krijgt twee jaar cel: “Hij gaf hen een rol toiletpa­pier, terwijl ze er nog 8 hadden liggen.”

  De Antwerpse rechtbank heeft donderdagochtend een voormalige bewaker van de gevangenis in de Begijnenstraat veroordeeld tot twee jaar cel. De bewuste man had twee jaar geleden een pakje hasj bezorgd aan twee gedetineerden, dat hij verstopt had in een rol toiletpapier. Eén van de twee gedetineerden bleek een bekend gezicht te zijn: Dimitri Gorris, die vorig jaar een assisenveroordeling van 20 jaar opliep voor de moord op Bart Teichmann.
 2. Natuurpunt trekt naar Raad voor Vergunningsbetwistingen tegen bouw van Maritieme Campus: “Wij geven de strijd niet op”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Natuurpunt trekt naar Raad voor Vergun­nings­be­twis­tin­gen tegen bouw van Maritieme Campus: “Wij geven de strijd niet op”

  Natuurpunt trekt naar de Raad voor Vergunningsbetwistingen tegen de bouw van de Maritieme Campus op de voormalige BP-site in Hoboken. De Antwerpse rederij CMB kreeg in mei dit jaar een vergunning voor de bouw van de Maritieme Campus, nadat de stad en de provincie het licht op groen zetten. Natuurpunt laat het er niet bij en blijft verder strijden tegen het project in natuurgebied de Hobokense Polder.