Dennis - uit Vorselaar afkomstig, maar woonachtig in Antwerpen – was sinds 2017 aan de slag bij ABL Dissaco.
Volledig scherm
PREMIUM
Dennis - uit Vorselaar afkomstig, maar woonachtig in Antwerpen – was sinds 2017 aan de slag bij ABL Dissaco. © RV

Ongeloof en verdriet na plots overlijden van Dennis (38) uit Antwerpen: “Hij was een gouden gast, écht waar”

AntwerpenIn Antwerpen wordt gerouwd om het plotse verlies van Dennis Van den Bosch. De werknemer van het Antwerpse expeditiebedrijf ABL Dissaco overleed dinsdag onverwacht na een chirurgische ingreep. Dennis werd amper 38. “We zijn er kapot van”, reageert Dennis’ baas Renaud.

 1. Kwart van Antwerpenaren kiest voor elektrische wagen: “Duurzaamheid blijft belangrijkste reden”
  ANTWERPEN

  Kwart van Antwerpena­ren kiest voor elektri­sche wagen: “Duurzaam­heid blijft belangrijk­ste reden”

  De elektrische wagen is steeds prominenter aanwezig in het straatbeeld, maar wie is de motor achter die transitie richting elektrische mobiliteit? Hoe staat de Antwerpenaar tegenover elektrische wagens? Onderzoeksbureau Profacts onderzocht het en kwam tot de conclusie dat één op de vier Antwerpenaars voor elektrisch gaat bij de volgende aankoop. “Hoge kostprijs en beperkte reikwijdte blijven grootste remmingen maar zijn misvattingen.”
 2. Parkeerapps worden populairder, maar soms loopt het fout: “Parkeersessie bleef gewoon drie weken doorlopen, hoewel ik slechts drie uur in Antwerpse parking had gestaan”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Parkeer­apps worden populair­der, maar soms loopt het fout: “Parkeer­ses­sie bleef gewoon drie weken doorlopen, hoewel ik slechts drie uur in Antwerpse parking had gestaan”

  Ondergronds parkeren via nummerplaatherkenning en de betaalapp 4411 kan onaangename verrassingen brengen. Dirk Martens (Berchem) belandde de voorbije drie weken in een kafkaïaans pingpongspel tussen 411 (Be-Mobile) en Q-Park, uitbater van parking Steendok op het Zuid. Daar stond hij op 8 september iets meer dan drie uur geparkeerd. “Mijn parkeersessie bleef nadien doorlopen.” Finaal was er dan toch een happy end.