Joris Jansen presenteert zijn schoonmaakmiddel Yokuu.
Volledig scherm
Joris Jansen presenteert zijn schoonmaakmiddel Yokuu. © David Legreve

Ondernemer lanceert schoonmaakmiddel met goede bacteriën: “Alles doden, is niet gezond”

AntwerpenDe Antwerpse ondernemer Joris Jansen heeft Yokuu gelanceerd: een schoonmaakmiddel met parels vol goede bacteriën. “We zijn zo gebrainwasht dat we alle bacteriën doden, maar dat is niet gezond.”

  1. Dader van gruwelijke steekpartij stak nieuwe vriend van ex dertien keer met groot vleesmes: “Linda zei dat de scheiding geregeld was. De moordaanslag kwam volledig onverwacht”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Dader van gruwelijke steekpar­tij stak nieuwe vriend van ex dertien keer met groot vleesmes: “Linda zei dat de scheiding geregeld was. De moordaan­slag kwam volledig onverwacht”

    De 48-jarige moordverdachte Betin A. heeft met liefst 13 messteken een einde gemaakt aan het leven van Ismet Osmanaj (52) én aan het nieuwe geluk van zijn ex-vrouw. De veertiger was door zijn ex in 2017 aan de deur gezet nadat hij haar had geslagen en de keel dichtgeknepen. De rechtbank veroordeelde hem toen tot 18 maanden cel met uitstel wegens partnergeweld. Hij respecteerde vier lang de voorwaarden die de rechter hem oplegde, tot maandag. De familie van het slachtoffer reageert verslagen.