Bij de granaataanslag raakten een zestal auto's en drie gevels beschadigd.
Volledig scherm
Bij de granaataanslag raakten een zestal auto's en drie gevels beschadigd. © Marc De Roeck

Onbegrip na zoveelste aanslag in Antwerpen: “Hebben granaatgooiers zich van huis vergist?”

De daders van de granaataanval in Antwerpen kozen het huis in de Marsstraat zéér bewust uit, zeggen bewoners. Ze gooiden de explosieven in twee bloembakken en reden met gierende banden weg. Waarom, dat begrijpt niemand. “Er kwamen nog vaak brieven voor een oude bewoner. Hebben die boeven zich van huis vergist?”

45 reacties

 • wim CLAES

  3 jaar geleden
  een van de meest gekke en strenge wapenwetgevingen ter wereld, sportschutters worden behandeld als potentiele moordenaars, wapenverzamelaars oud ijzer worden bekeken als gekken, alle tijd wordt gestoken in vergunde wapens.als deze misdrijven gebeuren echter door import uit het voormalige oostblok, of uit de derde wereld. en wat wordt daar tegen gedaan, niks nada noppes. ik denk dat ze zelfs geen idee hebben wat er gebeurd. failed state.
 • daniel d'hulst

  3 jaar geleden
  Camerabeelden mogen niet altijd gebruikt worden
 • Kristoffel Sebreghts

  3 jaar geleden
  Het is hier inderdaad zoals eerder werd gezegd het stripverhaal van Kuifje Duizend Bommen en Granaten met als als Jansens en Jansen als stadsbestuur.
 • robrecht Peeters

  3 jaar geleden
  Vergissen is menselijk, het kan iedereen gebeuren ook in dat milieu.Wie zonder zonden is werpe de eerste steen..
 • peter servranckx

  3 jaar geleden
  En waar zijn de bestuurders van die stad eigenlijk ? Normaal bij het minste staan ze zich te verdrummen om op tv te komen. Nu een kleine idiote tekst verstuurd door een medewerker. Sire, waar zijn uw politiekers naartoe ?
 1. “Luxerestaurants zitten vol, terwijl brooddozen van vele kinderen leeg zijn”. Maar Antwerpse raad keurt omstreden besparingen goed
  PREMIUM
  Antwerpen

  “Luxeres­tau­rants zitten vol, terwijl brooddozen van vele kinderen leeg zijn”. Maar Antwerpse raad keurt omstreden besparin­gen goed

  Terwijl bij het stadhuis 250 mensen betoogden tegen de besparingen, leverde het begrotingsdebat geen verrassingen meer op. Meerderheid tegen oppositie werden de aanpassingen van het meerjarenplan goedgekeurd. Schepen Jinnih Beels (Vooruit) haalde uit naar de oppositie. “U zou zich moeten schamen voor de polarisatie die u creëert onder de jongeren. U hebt paniek veroorzaakt.”
 2. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.