Bij de granaataanslag raakten een zestal auto's en drie gevels beschadigd.
Volledig scherm
Bij de granaataanslag raakten een zestal auto's en drie gevels beschadigd. © Marc De Roeck

Onbegrip na zoveelste aanslag in Antwerpen: “Hebben granaatgooiers zich van huis vergist?”

De daders van de granaataanval in Antwerpen kozen het huis in de Marsstraat zéér bewust uit, zeggen bewoners. Ze gooiden de explosieven in twee bloembakken en reden met gierende banden weg. Waarom, dat begrijpt niemand. “Er kwamen nog vaak brieven voor een oude bewoner. Hebben die boeven zich van huis vergist?”

45 reacties

 • wim CLAES

  2 jaar geleden
  een van de meest gekke en strenge wapenwetgevingen ter wereld, sportschutters worden behandeld als potentiele moordenaars, wapenverzamelaars oud ijzer worden bekeken als gekken, alle tijd wordt gestoken in vergunde wapens.als deze misdrijven gebeuren echter door import uit het voormalige oostblok, of uit de derde wereld. en wat wordt daar tegen gedaan, niks nada noppes. ik denk dat ze zelfs geen idee hebben wat er gebeurd. failed state.
 • daniel d'hulst

  2 jaar geleden
  Camerabeelden mogen niet altijd gebruikt worden
 • Kristoffel Sebreghts

  2 jaar geleden
  Het is hier inderdaad zoals eerder werd gezegd het stripverhaal van Kuifje Duizend Bommen en Granaten met als als Jansens en Jansen als stadsbestuur.
 • robrecht Peeters

  2 jaar geleden
  Vergissen is menselijk, het kan iedereen gebeuren ook in dat milieu.Wie zonder zonden is werpe de eerste steen..
 • peter servranckx

  2 jaar geleden
  En waar zijn de bestuurders van die stad eigenlijk ? Normaal bij het minste staan ze zich te verdrummen om op tv te komen. Nu een kleine idiote tekst verstuurd door een medewerker. Sire, waar zijn uw politiekers naartoe ?
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan
  Aangeboden door Triple Living

  Designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

  Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?