Fans in tribune 2 moesten zaterdagavond hun oren bedekken na de luide knal. In het rood omcirkeld de twee slachtoffers die ook op de foto hieronder te zien zijn.
Volledig scherm
Fans in tribune 2 moesten zaterdagavond hun oren bedekken na de luide knal. In het rood omcirkeld de twee slachtoffers die ook op de foto hieronder te zien zijn. © Photo News

"Nultolerantie voor alle voetzoekers"

In het UZA passeerden gisteren nog tientallen voetbalfans met gehoorproblemen nadat zaterdagavond een voetzoeker in tribune 2 van Antwerp ontploft was. Minstens zeven mensen zullen een langdurige behandeling moeten ondergaan. Een professor roept intussen op om alle voetzoekers te verbieden.

 1. Parket vordert 10 jaar cel voor Melikam Kucam: “Hij heeft zijn eigen belang boven het algemeen belang gezet en zich een ware leugenaar getoond”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Parket vordert 10 jaar cel voor Melikam Kucam: “Hij heeft zijn eigen belang boven het algemeen belang gezet en zich een ware leugenaar getoond”

  Het Openbaar Ministerie vorderde vanochtend 10 jaar cel een boete van 1,9 miljoen euro voor Melikan Kucam. Kucam had onder voormalig staatssecretaris van Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) de opdracht gekregen om een lijst op te stellen van christelijke vluchtelingen uit Syrië die in aanmerking kwamen voor een humanitair visum. In die hoedanigheid heeft hij echter talloze vluchtelingen hoge bedragen laten betalen voor dergelijke visa, terwijl die eigenlijk gratis behoren te zijn. “Alles is een complot tegen hem. Hij heeft zijn eigen belang boven het algemeen belang gezet en zich een ware leugenaar getoond”, aldus de procureur.
 1. Boer wil kudde van waterbassin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"
  Play

  Boer wil kudde van waterbas­sin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"

 2. Daarom kies je best het eerste hokje in een openbaar toilet
  Play
  Ze Zeggen Dat

  Daarom kies je best het eerste hokje in een openbaar toilet