Organisator Ben Mouling van Oldskool Belgium in Park Spoor Noord.
Volledig scherm
Organisator Ben Mouling van Oldskool Belgium in Park Spoor Noord. © Klaas De Scheirder

Nostalgisch clubconcept Oldskool Antwerp XL kent in voorjaar al vervolg: “En deze keer dansen we verder op de afterparty”

ANTWERPENNa de immens succesvolle Oldskool Antwerp XL in Park Spoor Noord afgelopen zomer, kent het nostalgisch clubconcept dit voorjaar al een vervolg. Legendarische deejays als Jan Van Biesen, DJ Prinz en Steve Cop nemen opnieuw de draaitafels in om Antwerpen terug onder te dompelen in de jaren tachtig en negentig. Voor het eerst zal er ook een afterparty plaatsvinden in muziekclub Ampere.

  1. Legendarische Antwerpse clubdeejays voor het eerst samen op groot feest: “Vroeger was de wc-madam belangrijker dan de deejay”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    Legendari­sche Antwerpse clubdee­jays voor het eerst samen op groot feest: “Vroeger was de wc-madam belangrij­ker dan de deejay”

    Ze kennen elkaar al decennialang maar hebben nog nóoit allemaal samen op het programma van één feest gestaan. Een primeur dus voor alle Antwerpse clubiconen eind deze maand op Oldskool Antwerp XL in Bar Noord. CJ Bolland, Sven Van Hees, Steve Cop, DJ Prinz, Pierre Elitair, Guy Ohm, Jan Van Biesen en Koenie blikken terug én vooruit op het Antwerpse nachtleven. “Op mijn eerste feest zonder maatregels kwam een 25-jarige vragen om te muilen, ik zou haar vader kunnen zijn.”