Op 25 november brengt Noorderlicht opnieuw kunst en feest naar Antwerpen-Noord.
Volledig scherm
Op 25 november brengt Noorderlicht opnieuw kunst en feest naar Antwerpen-Noord. © Laenen

Noorderlichtparade brengt opnieuw kunst en feest naar Antwerpen-Noord

AntwerpenOp donderdag 25 november zorgt Noorderlicht - een organisatie van AP Hogeschool, Koninklijk Conservatorium Antwerpen en Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen - voor de vijfde keer voor een kunstzinnige parade in Antwerpen-Noord. 

 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. Antwerpse dansgroep schittert in nieuwe videoclip ‘18 jaar’ van Willy Sommers (69): “Een lieve, warme man”
  Antwerpen/Merksem

  Antwerpse dansgroep schittert in nieuwe videoclip ‘18 jaar’ van Willy Sommers (69): “Een lieve, warme man”

  Als hij op het podium staat, voelt Willy Sommers (69) zich opnieuw die achttienjarige knaap aan de wieg van zijn carrière. Dat gevoel bezingt hij in zijn nieuwe single ‘18 jaar’. In de bijhorende videoclip, die vandaag opgenomen werd in een studio in de Antwerpse Seefhoek-wijk, schitteren vier danseressen van de Merksemse dansgroep Dancepoint: “We waren nerveus, maar hij stelde ons de hele tijd gerust.”
 1. Designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan
  Aangeboden door Triple Living

  Designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

  Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?