De zaak heeft er een ruim terras bij gekregen dankzij de werken aan de Gedempte Zuiderdokken.
Volledig scherm
De zaak heeft er een ruim terras bij gekregen dankzij de werken aan de Gedempte Zuiderdokken. © Tessa Kraan

Nooit meer afterparty in The Dirty Rabbit: vervanger Bar & Bistro Monroe opent dra de deuren

ANTWERPENVolwassen worden. Zo beschreef horeca-ondernemer Kasper Stuart de overgang van zijn zaak The Dirty Rabbit naar de nieuwe Bar & Bistro Monroe eerder al. Eind deze maand opent de nieuwe zaak eindelijk de deuren. Voor nachtleven zal er geen plaats meer zijn, alles draait om lekker eten, drinken en gastvrijheid.

 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. IN BEELD. Zo hebt u hem nog nooit gezien: Bart De Wever speelt overtuigende gijzelnemer tijdens oefening van politie en brandweer: “Ik wil de burgemeester spreken!”
  Play

  IN BEELD. Zo hebt u hem nog nooit gezien: Bart De Wever speelt overtuigen­de gijzelne­mer tijdens oefening van politie en brandweer: “Ik wil de burgemees­ter spreken!”

  De Antwerpse politie en brandweer hebben woensdag een demonstratie in Antwerpen gegeven waarbij burgemeester Bart De Wever (N-VA) optrad als gijzelnemer. In de stad is een intense samenwerking ontstaan tussen politie en brandweer in de Casualty Extraction Rescue Teams (CE-RT). De voorbije maanden werden in die teams al honderden politie- en brandweermensen opgeleid.
 2. “Het koningshuis is zot van onze auto’s”: Antwerpse Land Rover-dealer krijgt brevet van hofleverancier
  Antwerpen

  “Het konings­huis is zot van onze auto’s”: Antwerpse Land Ro­ver-dea­ler krijgt brevet van hofleveran­cier

  Wist je dat het Belgisch koningshuis een hart voor Land Rover heeft? Koning Boudewijn kocht ooit een mosterdgeel exemplaar. Koning Filip rijdt met een plug-in hybride rond. En koningin Mathilde is – toeval of niet - vanaf morgen eveneens trots Land Rover-bezitter. Allemaal dankzij de Antwerpse autohandel Jaguar Land Rover Belux, die het brevet van hofleverancier kreeg. “We hebben een uiterst vriendelijk contact met het koningshuis.”
 3. Nooit meer dansen in The Dirty Rabbit, zaak wordt omgebouwd tot bistro Monroe: “Dat heet dan volwassen worden”
  ANTWERPEN

  Nooit meer dansen in The Dirty Rabbit, zaak wordt omgebouwd tot bistro Monroe: “Dat heet dan volwassen worden”

  Wie nog eens goed wil feesten in The Dirty Rabbit op het Zuid na een lekkere maaltijd en een verfrissende cocktail, moet snel zijn. Na het afscheidsfeest begin oktober gaat de zaak dicht en wordt ze omgebouwd tot Bar & Bistro Monroe. “Enerzijds is het een beetje ‘kill your darlings’, anderzijds is het vooruit kijken, naar de toekomst van het Antwerpse Zuid.”