Stef van den Oever en zijn vriendin Ine wonen sinds kort samen in het Antwerpse Schipperskwartier. Hier zijn ze te zien in het reuzenrad van de Sinksenfoor aan Spoor Oost (Borgerhout).
Volledig scherm
Stef van den Oever en zijn vriendin Ine wonen sinds kort samen in het Antwerpse Schipperskwartier. Hier zijn ze te zien in het reuzenrad van de Sinksenfoor aan Spoor Oost (Borgerhout). © Privé

Nooit eerder verhuisden zoveel Nederlanders naar Antwerpen

Nog nooit eerder woonden er zoveel Nederlanders in Antwerpen. Weggejaagd door torenhoge vastgoedprijzen en de immense druk op de woningmarkt, zeiden velen Nederland vaarwel. “De beste beslissing van mijn leven.”

26 reacties

 • Santoecha Rangai

  3 jaar geleden
  Een klein huisje in Rotterdam? Als je de link opent zie je dat het om een huis met vier slaapkamers gaat. Dan is het nogal logisch dat de prijs zo hoog ligt gezien het Oude Noorden bijna in het centrum van Rotterdam is. Misschien toch je research beter doen Jelle Krekels.
 • Fred Fourgon

  3 jaar geleden
  Zundert is Nederland.
 • ed Dams

  3 jaar geleden
  voor de rest gaan ze winkelen over de grens. goedkoper?? waarschijnlijk.
 • maurice snelders

  3 jaar geleden
  Merci Nederlanders. Door jullie vlucht uit Nederland zijn bij ons de prijzen op de vastgoedmarkt in Antwerpen de laatste 10 jaar met 25% gestegen. Groen Zuid en Eilandje zijn voor ons onbetaalbaar geworden.
 • ROBERT GERTS

  3 jaar geleden
  Dat zijn simpelweg belastingontduikers! Zundert bv. Is volledig in handen van hollanders. Kasten van villa’s! En in het westen kopen rijke Fransen alles op. Zelfde reden! Als je stinkt van het geld, ben je het beste af in België! Geen belastingen, en je koopt eventuele vervolgingen voor een prikje af.
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.