Nona De Boeck (23) in haar nieuwe pop-upstore in de Kloosterstraat: "Ik verkoop alleen spullen die ik zelf echt mooi vind."
Volledig scherm
Nona De Boeck (23) in haar nieuwe pop-upstore in de Kloosterstraat: "Ik verkoop alleen spullen die ik zelf echt mooi vind." © Klaas De Scheirder

Nona (23) vestigt zich 20 dagen lang in de Kloosterstraat met conceptstore: “Ik verwacht vooral een supergezellige maand”

AntwerpenDe Antwerpse Nona De Boeck (23) houdt van de kerstperiode. Zoveel zelfs dat ze van 4 tot 24 december een eigen conceptstore opende in de Kloosterstraat. Om cadeautjes te kopen, hippe kleding te passen of Nona’s merk beter te leren kennen : “En zo zet ik ineens mijn nieuwe webshop in de kijker!”

 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Luisteraars massaal in de bres voor bedreigde Antwerpse seniorenzender Radio Minerva: “Als de minister niet ingrijpt, trekken we hoogstpersoonlijk naar zijn kabinet”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Luiste­raars massaal in de bres voor bedreigde Antwerpse senioren­zen­der Radio Minerva: “Als de minister niet ingrijpt, trekken we hoogstper­soon­lijk naar zijn kabinet”

  “Radio Minerva uit de ether halen? Waar halen ze het?” Het nieuws over het mogelijk verdwijnen van de Antwerpse bekende seniorenzender, die dagelijks zo’n 60.000 luisteraars bereikt, beroert de gemoederen. Online petities en steungroepen schieten als paddenstoelen uit de grond en worden massaal ondertekend. Zelfs Antwerps burgemeester Bart De Wever steekt de Radio Minerva-familie een hart onder de riem. “Wij laten Minerva nooit verdwijnen!”
 3. PORTRET. Eerste Vlaamse rock-’n-roller Robert ‘Bob Rocky’ Vervloet (83) overleden. “Het was een dubbelleven: als Robert en als Bob. Die laatste was voor hem onmisbaar”
  Heist-op-den-Berg

  PORTRET. Eerste Vlaamse rock-’n-rol­ler Robert ‘Bob Rocky’ Vervloet (83) overleden. “Het was een dubbelle­ven: als Robert en als Bob. Die laatste was voor hem onmisbaar”

  “De mensen laten genieten: dat vond hij belangrijk.” In Heist-op-den-Berg is vorige week donderdag Robert Vervloet (83) overleden. De Heistenaar werd begin jaren 60 gelanceerd als de eerste Vlaamse rock-’n-roller en maakte furore onder de naam Bob Rocky. Zijn debuutsingle ‘t Is Over uit 1961 werd zijn grootste hit. Een portret van een geboren entertainer.