De supporters in Antwerpen vieren een Belgisch doelpunt tegen Tunesië in 2018.
Volledig scherm
De supporters in Antwerpen vieren een Belgisch doelpunt tegen Tunesië in 2018. © Benoit De Freine

Nog steeds hoop op groot fandorp EK-voetbal in Antwerpen: “Wij doen door alsof alles gewoon zal plaatsvinden”

ANTWERPENMet 30.000 feestvarkens al springend en zuipend de Rode Duivels tot Europees kampioen brullen op de Antwerpse Scheldekaaien deze zomer? Het is een scenario dat elke dag onwaarschijnlijker wordt maar in Antwerpen staan ze klaar voor elk scenario: “Sneltesten voor je binnen mag? Terrein opdelen in kleinere compartimenten met verschillende ingangen? Wij bereiden ons voor op alles.”

 1. Krijgen de kaaien opnieuw fandorp voor EK voetbal? Organisatie werkt volop aan verschillende scenario’s
  PREMIUM
  Antwerpen

  Krijgen de kaaien opnieuw fandorp voor EK voetbal? Organisa­tie werkt volop aan verschil­len­de scenario’s

  De organisatie achter het fandorp op de kaaien tijdens het WK voetbal in 2018 is volop bezig met het plannen van een nieuw volksfeest voor het EK deze zomer. Hoewel er nog geen duidelijkheid is of dergelijke evenementen mogen doorgaan, wilt de organisatie klaar zijn voor moest er toch groen licht komen. “We zijn voorbereid op alle mogelijke scenario’s, ook op de full option met twee grote schermen”, klinkt het.
 2. Koen Kennis (N-VA) kijkt uit naar morgen: “Het getik van stoelen en tafels op de kasseien van de Grote Markt, wat heb ik dat gemist”
  ANTWERPEN

  Koen Kennis (N-VA) kijkt uit naar morgen: “Het getik van stoelen en tafels op de kasseien van de Grote Markt, wat heb ik dat gemist”

  Maar liefst 534 van de 2.700 horecazaken in Antwerpen hebben een terrasuitbreiding gevraagd én gekregen voor de grote heropening van morgen. Schepen voor lokale economie Koen Kennis (N-VA) blikt vanop terras vooruit. “We hopen dat iedereen massaal afzakt naar de terrassen en zich gedraagt, maak het de horecabazen alsjeblief niet nóg moeilijker.”
 1. Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag
  Play

  Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten