In 2017 organiseerde Wielertoeristenclub Twintigachttien al een straatfeest voor het Belgisch kampioenschap, voor het Wereldkampioenschap aankomend weekend pakken ze het nog grootser aan.
Volledig scherm
In 2017 organiseerde Wielertoeristenclub Twintigachttien al een straatfeest voor het Belgisch kampioenschap, voor het Wereldkampioenschap aankomend weekend pakken ze het nog grootser aan. © WTC Twintigachttien

Nog extra wielergekte op het Zuid met gratis buurtfeest en koers op rollen

AntwerpenAntwerpse wielerclub Twintigachttien organiseert voor de tweede keer een groot straatfeest, dit keer in teken van het WK wielrennen. In de Pacificatiestraat op het Zuid is jong en oud op zondag 26 september welkom om zich onder te dompelen in de wielergekte. En de koers zelf? Die kan je uiteraard meevolgen op groot scherm.

 1. Designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan
  Aangeboden door Triple Living

  Designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

  Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?
 2. Sluikstorters laten het blikjes ‘regenen’ in de Suikerrui
  Antwerpen/Berchem

  Sluikstor­ters laten het blikjes ‘regenen’ in de Suikerrui

  In Antwerpen kreeg de politie vrijdagavond een melding dat het lege blikjes regende. Meer specifiek bleek dat een aantal jongeren in de Suikerrui hun drankafval van een hoger gelegen verdieping naar beneden aan het gooien waren. De vier betrokkenen, die kennelijk een Airbnb-appartement hadden gehuurd, gaven na enig aarzelen hun sluikstort wel toe. Uiteindelijk hebben ze zelfs hun eigen rommel opgeruimd. Wel moesten ze van de eigenaar van het appartement onmiddellijk vertrekken en kregen ze elk een GAS-boete om mee naar huis te nemen.