Johan Museeuw, Eddy Merckx, Bart De Wever en UCI-president David Lappartient bij de voorstelling van het parcours van het WK 2021 op de Grote Markt in Antwerpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Johan Museeuw, Eddy Merckx, Bart De Wever en UCI-president David Lappartient bij de voorstelling van het parcours van het WK 2021 op de Grote Markt in Antwerpen. © Photo News

Nog één jaar tot WK-wielergekte in Antwerpen losbreekt: “Hele wereld zal zien wat voor een prachtige stad we hier hebben”

Volgend jaar in september vindt de 100ste editie van het WK wielrennen plaats, met ons land als gastheer. Vanmorgen werd in Antwerpen het parcours voor de wegrit voorgesteld, met startschot op de Grote Markt en aankomst in Leuven. “Belangrijk voor de uitstraling van onze stad”, aldus burgemeester Bart De Wever (N-VA).

 1. PVDA en N-VA botsen over de Boerentoren van Huts: “Als iedereen rechtvaardige belastingen betaalde, zou overheid meer in cultuur kunnen investeren”
  Antwerpen

  PVDA en N-VA botsen over de Boerento­ren van Huts: “Als iedereen rechtvaar­di­ge belastin­gen betaalde, zou overheid meer in cultuur kunnen investeren”

  Ondernemer Fernand Huts en de PVDA: goede vrienden worden ze nooit. Peter Mertens (PVDA) wilde op de gemeenteraad van schepen voor Stadsontwikkeling Annick De Ridder (N-VA) weten of er stedelijk geld naar de Boerentoren zal gaan. Huts wil er een cultuurtoren van maken. Het draaide uit op kletterende ambras tussen Mertens en De Ridder.
 2. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
  Aangeboden door Alides

  Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

  Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.
 1. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?

 2. André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team
  Play

  André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team