Night of the Proms
Volledig scherm
Night of the Proms © Night of the Proms

Night of the Proms komt met speciale editie voor zorgverleners en vrijwilligers: “Uit grote erkentelijkheid”

AntwerpenOp vrijdag 19 en zaterdag 20 november vindt in het Antwerpse Sportpaleis een speciale editie van de Night of the Proms plaats. De editie is voorbehouden voor het zorgpersoneel en de vrijwilligers die zich hebben ingezet tijdens de coronapandemie. Het gaat om een initiatief van Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA), GZA Ziekenhuizen en de Vlaamse regering. De organisatoren laten de concerten financieren door sponsoring en crowdfunding. Mensen kunnen via die crowdfunding zorgverleners trakteren op een drankje of een ticket.

  1. DP World neemt nieuwe onbemande stapelkranen in gebruik: “Eén miljoen extra containers per jaar door ze hoger en dichter bij elkaar te stapelen”
    PREMIUM
    Doel

    DP World neemt nieuwe onbemande stapelkra­nen in gebruik: “Eén miljoen extra containers per jaar door ze hoger en dichter bij elkaar te stapelen”

    In afwachting van een nieuwe containerdok in Doel gaat DP World de capaciteit van zijn bestaande terminal aan het Deurganckdok gevoelig uitbreiden. Dankzij nieuwe automatische stapelkranen kunnen containers hoger en dichter bij elkaar geplaatst worden. “Hierdoor gaan we jaarlijks één miljoen containers extra kunnen behandelen”, zegt CEO Dirk Van den Bosch.