De VTM NIEUWS-ankers Dany Verstraeten, Cathérine Moerkerke, Birgit van Mol, Freek Braeckman en Stef Wauters, openden vanochtend officieel de nieuwe VTM NIEUWS-studio.
Volledig scherm
De VTM NIEUWS-ankers Dany Verstraeten, Cathérine Moerkerke, Birgit van Mol, Freek Braeckman en Stef Wauters, openden vanochtend officieel de nieuwe VTM NIEUWS-studio. © Klaas De Scheirder

Nieuwsankers openen studio van VTM Nieuws in Antwerpen

Een historische dag vandaag in Antwerpen: de gloednieuwe studio van VTM Nieuws werd vanmorgen officieel ingehuldigd in het gebouw van DPG Media op het Mediaplein. Na precies 31 jaar en 1 dag in Vilvoorde, werd VTM Nieuws vanmiddag om 13 uur voor de allereerste keer vanuit Antwerpen uitgezonden.  “Vanaf nu heb ik ongeveer 400 collega’s om mee te overleggen”, zegt nieuwsanker Freek Braeckman. “Daar kijk ik wel naar uit.”

  1. Lierenaar Dario Van Den Buijs (ex-Beerschot) verovert basisplek in Eredivisie bij RKC Waalwijk: “Ik krijg hier het vertrouwen dat ik in België miste”
    voetbal in het buitenland

    Lierenaar Dario Van Den Buijs (ex-Beerschot) verovert basisplek in Eredivisie bij RKC Waalwijk: “Ik krijg hier het vertrouwen dat ik in België miste”

    Dario Van Den Buijs begon nog aan het seizoen bij Beerschot en speelde de eerste drie wedstrijden onder Peter Maes, maar daarna verdween de 26-jarige verdediger naar de bank. De Lierenaar had de boodschap begrepen en tekende aan het einde van de zomermercato voor vier jaar bij RKC Waalwijk. Daar duurde het even voor hij zich kon doorzetten, maar intussen lijkt Van Den Buijs onze Noorderburen te hebben overtuigd van zijn kunnen.