De politie voerde op straat een sporenonderzoek uit.
Volledig scherm
De politie voerde op straat een sporenonderzoek uit. © JVDS

Nieuwe vriend (42) aangehouden voor moord: “Ex-vrouw heeft niets met feiten te maken”

AntwerpenDe 42-jarige Edgarton S. is aangehouden op verdenking van moord op de 45-jarige Raffia H. uit Ekeren. De man werd donderdagavond doodgestoken met een metalen staaf toen hij zijn zoon bij zijn ex-vrouw kwam ophalen in de Twee Netenstraat. De ex-vrouw werd na ondervraging vrijgelaten. 

 1. Leona Detiège wordt 80 en blikt terug op woelige politieke carrière: “Toen ik Frank Verstraeten in de gevangenis had bezocht, dachten ze zelfs dat ik wel familie moest zijn”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Leona Detiège wordt 80 en blikt terug op woelige politieke carrière: “Toen ik Frank Verstrae­ten in de gevangenis had bezocht, dachten ze zelfs dat ik wel familie moest zijn”

  Ze werd burgemeester in de nacht van de dodelijke Switelbrand en stapte op na de Visa-affaire. In de 8,5 jaar dat Leona Detiège de Antwerpse sjerp droeg, kuiste ze de prostitutiewijken op en legde ze het fundament voor het MAS. Maar ze botste ook met Frank Verstraeten en Abou Jahjah. Op de drempel van haar 80ste geniet ze van de rust in Kalmthout én van haar familie. “Ik wou na Visa verder zonder rancune.”
 1. Rupel Boom ziet vijf (!) spelers uitvallen, maar boekt wel ruime zege bij Winkel Sport (0-3): “Een heel volwassen prestatie”
  voetbal 1N

  Rupel Boom ziet vijf (!) spelers uitvallen, maar boekt wel ruime zege bij Winkel Sport (0-3): “Een heel volwassen prestatie”

  Rupel Boom tankte vertrouwen bij Winkel Sport dankzij een 0-3-zege. Een gouden driepunter, maar wel eentje met een zwart randje. In de opwarming al verloren de Steenbakkers Neral met een blessure, de nasleep van hinder eerder deze week, maar de zwaarste averij moest dan nog komen. Al vroeg in de wedstrijd botste doelman Laverge met kapitein Vervoort en beide spelers werden afgevoerd naar het ziekenhuis. Na rust verliet Thuys dan weer gehavend het veld en werd ook man van de match Stephen Buyl vroegtijdig naar de kant gehaald.