Het labo doet onderzoek in de getroffen Biekorfstraat.
Volledig scherm
Het labo doet onderzoek in de getroffen Biekorfstraat. © Marc De Roeck

Nieuwe ontploffing in Antwerpen: opnieuw wagen in lichterlaaie door explosief

Het begint een akelige gewoonte te worden in Antwerpen-Noord. Een nieuwe nacht: een nieuwe uitgebrande wagen. Rond drie uur vannacht kwam er een melding van een ontploffing uit de Biekorfstraat aan Park Spoor Noord. Opnieuw werd een geparkeerde wagen het doelwit. De straat werd intussen terug vrijgegeven door de politie.

96 reacties

 • Frans Van Hoyweghen

  2 jaar geleden
  Als je camera's wil hangen is het niet goed, en nu zagen ze dat er geen hangen.
 • herman de genst

  2 jaar geleden
  men zal er met moeten leren leven , Ik heb in elk geval tijdens mijn jeugd een ander Antwerpen gekend , een bruisende stad met een geweldig uitgangsleven . ik ben van de jaren 40 en ben blij dat ik dit in mijn jonge jaren niet heb moeten meemaken , m a w ik heb medelijden met de jongeren van de dag van vandaag , want het kan alleen maar erger worden .
 • nicole degens

  2 jaar geleden
  Zouden beter al die drugsfamilies eens oppakken. Zusters, moeder vader, broers......ze weten er waarschijnlijk allemaal van.
 • Mathieu Peeters

  2 jaar geleden
  En wat een waardeloze woorden van een totaal onbekwame politie van Antwerpen. Ze gaan nu toch al kijken wat ze gaan doen, camera's ( nadat er eerst een getuige en slachtoffer er over gesproken heeft in het VTM Nieuws) of meer patroulles. Dus is die onbekwame nest met niets bezig , als je de eigen woorden van die onbekwame woordvoerder toch mag geloven. Wat een onbekwame bende is dat daar dan ????
 • Robert DE REU

  2 jaar geleden
  Antwerpen is een belegerde Stad vol met snelheidscontroles en alcoholcontroles, misschien het personeel ook eens gebruiken voor controle in de probleemwijken.
 1. 322 kilo cocaïne kwijtspelen? Dat pikt een drugsbaron niet
  PREMIUM

  322 kilo cocaïne kwijtspe­len? Dat pikt een drugsbaron niet

  Vandaag verschijnen vijftien verdachten voor de strafrechter in het dossier van twee ontvoeringen in het Antwerpse drugsmilieu. Alleen opdrachtgever Houssine - ‘Hoes’ - Ait Soussan, notoir lid van de Nederlandse Mocro-maffia, hoeft niet te komen. Er is onvoldoende bewijs tegen hem. Hij loopt vrij rond, vermoedelijk ergens in Marokko. Dit is het verhaal van hoe vier Franse gangsters Abdelkader Bouker alias 'De Jood’ ontvoerden , van wie sindsdien nooit nog iets vernomen is. Opgelost in zoutzuur? Vijf maanden later ontvoerden ze vlak bij het Sportpaleis Younes El B., broer van drugsbaron Othman El B. Hij kan ontsnappen. Zegt hij. Of is er losgeld betaald?
 2. “Voodoopriester knipte mijn haren af en zou over mijn hele lichaam pijn lijden als ik praatte”: meisje (18) vertelt aan Brugse speurders hoe Nigeriaanse bende haar in de prostitutie dwong
  PREMIUM
  Brugge/Antwerpen/Oostende

  “Voodoop­ries­ter knipte mijn haren af en zou over mijn hele lichaam pijn lijden als ik praatte”: meisje (18) vertelt aan Brugse speurders hoe Nigeriaan­se bende haar in de prostitu­tie dwong

  De Nigeriaanse C.N. was amper 16 jaar toen ze in handen viel van een prostitutiebende. Twee jaar later zou ze naar Antwerpen zijn gesmokkeld om zich elke dag te prostitueren, zo vertelde ze vorig jaar aan speurders van de Brugse politie. Voor haar vertrek had een voodoopriester het tienermeisje schrik aangejaagd met een weerzinwekkend ritueel, zodat ze haar mond zou houden. Het vermeende kopstuk van de bende riskeert nu tien jaar cel, maar vraagt grotendeels de vrijspraak.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”