De nieuwe parking Steendok
Volledig scherm
De nieuwe parking Steendok © Klaas De Scheirder

Nieuwe ondergrondse parking Gedempte Zuiderdokken is technisch hoogstandje: na jaar vertraging staat opening gepland op 3 december

AntwerpenDe nieuwe ondergrondse parking Steendok op de Gedempte Zuiderdokken zal op 3 december de ‘barelen’ openen. Vanaf dan zullen zo een 900 auto’s en 125 fietsen er terechtkunnen verspreid over vier niveaus. Met de oplevering van de parking kan ook gestart worden aan de bouw van het park erboven én aan parking Kooldok, dat naast Steendok ligt.

  1. Na succesvolle editie in Verbeke Foundation vindt gezinsfestival MART dit jaar plaats in Stormkop: “Ideaal om met je familie creatief uit de bol te gaan”
    Antwerpen

    Na succesvol­le editie in Verbeke Foundation vindt gezinsfes­ti­val MART dit jaar plaats in Stormkop: “Ideaal om met je familie creatief uit de bol te gaan”

    Goed nieuws voor alle gezinnen met kinderen die houden van kunst, shoppen en knutselen: tijdens het weekend van 6 en 7 november kunnen ze al die activiteiten combineren op het gezinsfestival MART. Naast deelnemen aan de leerrijke workshops voor gezinnen, kunnen ze zich ook helemaal laten onderdompelen in de zotste vrijhaven van Antwerpen, Stormkop.