Stefaan Bogaerts uit Brasschaat werd in zijn auto doodgeschoten in het Nederlandse Spijkenisse.
Volledig scherm
PREMIUM
Stefaan Bogaerts uit Brasschaat werd in zijn auto doodgeschoten in het Nederlandse Spijkenisse. © Patrick Lefelon / RV

Nieuwe misdaadkoning “Bolle Jos” gelinkt aan moord op Vlaamse zakenman

De Nederlandse crimescène is in de ban van een nieuwe misdaadkoning: Jos L. (30) uit Breda, bijgenaamd ‘Bolle Jos’. Zijn naam dook deze week op in een Nederlands opsporingsbericht. ‘Bolle Jos’ heeft ook banden met Antwerpen. Zo wordt hij gelinkt aan de moord op de Vlaamse zakenman Stefaan Bogaerts en aan de onderschepte partij van 4,2 ton cocaïne van de Octopusbende. 

2 reacties

 • Abdel Hoed

  2 maanden geleden
  Maakt niet uit Pieter Verhulst. De kern van de zaak is dat hij VERMOORD is.
 • Pieter Verhulst

  2 maanden geleden
  Dan zal die Belgische zakenman toch ook wel ergens banden met hebben,niet ? Ik ken geen enkele misdadiger en geen enkele dealer of drugsbaron.
 1. Alle verdachten die dinsdag opgepakt werden in drugsmilieu werken op Brussels Airport: drie aangehouden, drie vrij onder voorwaarden
  Zaventem

  Alle verdachten die dinsdag opgepakt werden in drugsmili­eu werken op Brussels Airport: drie aangehou­den, drie vrij onder voorwaar­den

  De zes verdachten die dinsdag tijdens een grootschalige politieactie met huiszoekingen in Vlaams-Brabant, Antwerpen en Brussel opgepakt werden, werkten allemaal op Brussels Airport. De onderzoeksrechter stelde het zestal in verdenking van de invoer van verdovende middelen. Drie van hen blijven aangehouden, de andere drie werden vrijgelaten onder voorwaarden.
 2. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
  Aangeboden door Alides

  Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

  Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.
 1. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?

 2. Zetten Hanne en Dave een punt achter hun huwelijk of niet?
  Play
  Blind Getrouwd

  Zetten Hanne en Dave een punt achter hun huwelijk of niet?