Het pronkstuk van de F11 is de fietsersbrug over de sporen tussen Morstel en Boechout.
Volledig scherm
Het pronkstuk van de F11 is de fietsersbrug over de sporen tussen Morstel en Boechout. © rv

Nieuwe fietssnelweg tussen Boechout en Deurne in één jaar tijd al 400.000 keer gebruikt

BOECHOUT/DEURNEFietsers bollen nu al één jaar tussen de Vosstraat in Deurne en de Oude Steenweg in Boechout over een fietsostrade van vier en een halve meter breed. Een traject van 3,7 kilometer dat in die tijd al bijna vierhonderdduizend fietsers wist te bekoren.

 1. Gemeenteraad clasht over verkeersveiligheid, vier weken na dodelijk ongeval: “Zelfs nu blijft de schepen oogkleppen dragen”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Gemeente­raad clasht over verkeers­vei­lig­heid, vier weken na dodelijk ongeval: “Zelfs nu blijft de schepen oogkleppen dragen”

  Vier weken nadat twee kinderen het leven lieten in de Lange Leemstraat, heeft een stevig debat in de Antwerpse gemeenteraad weinig antwoorden opgeleverd. De verwijten vlogen heen en weer, ook tussen de linkse en rechtse oppositie onderling. Meerderheidspartij Vooruit rekent erop dat schepen Koen Kennis (N-VA) zorgt voor minder auto’s in de stad.
 2. ZNA wil stress bij huidkankerpatiënten verminderen door gezelliger dokterskabinet en gezamenlijke raadpleging
  Antwerpen

  ZNA wil stress bij huidkanker­pa­tiën­ten verminde­ren door gezelliger dokterska­bi­net en gezamenlij­ke raadple­ging

  Een gezamenlijke consultatie met de oncoloog en plastisch chirurg, bloedafname thuis de dag vóór de immunotherapie, werkplekken in de wachtruimte en een warmer ingericht dokterskabinet: dat zijn vier nieuwigheden voor melanoompatiënten van het oncologieteam bij ZNA. Hiermee wil ZNA bij nieuwe patiënten met deze agressieve vorm van huidkanker stress en onzekerheid verminderen, en tijdverlies wegnemen. “Dat is niet enkel oncologisch belangrijk, maar helpt ook voor de gemoedsrust van de patiënt”, aldus dr. Nathalie Blockx.