Thomas Smith staat vrijdag op 'Nuff Said in De Studio.
Volledig scherm
Thomas Smith staat vrijdag op 'Nuff Said in De Studio. © Kristof Ghyselinck

Nieuwe editie comedy- en muziekfestival ‘Nuff Said met Thomas Smith en Nederlandse Bugra Gedik

ANTWERPENHet ‘Nuff Said-festival werd dertien jaar geleden groot in Antwerpen en vertakte intussen naar podia in Genk, Brussel, Rotterdam en Amsterdam. Vrijdag staat er opnieuw een Antwerpse editie gepland in De Studio met naast huisband Lucid Lucia en gastvrouw Soe Nsuki ook komiek Thomas Smith, cabaretier Bugra Gedik en saxofonist Frank Deruyter.

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.