De Malinees Ismaila Coulibaly verhuist van het Noorse Sarpsborg - via het Engelse Sheffield United - naar Beerschot.
Volledig scherm
De Malinees Ismaila Coulibaly verhuist van het Noorse Sarpsborg - via het Engelse Sheffield United - naar Beerschot. © RV/Beerschot

Nieuwe Beerschotaanwinst Coulibaly is pionier: eerste huurling van zusterclub Sheffield United

Beerschot heeft zopas zijn zevende inkomende transfer van deze zomer gerealiseerd. De 19-jarige Malinees Ismaila Coulibaly komt het Kielse middenveld versterken. Opvallend: Coulibaly is de eerste nieuwkomer ooit die komt via Beerschots Engelse zusterclub Sheffield United. “Beerschot heeft alleen maar te winnen bij deze schaalvergroting”, zegt voorzitter Francis Vrancken.

 1. Nieuwe Senioren Thuis-projecten op komst in Antwerpen en Kontich: “Geen coronabesmettingen dankzij de kleinschaligheid”
  Antwerpen

  Nieuwe Senioren Thuis-projecten op komst in Antwerpen en Kontich: “Geen coronabe­smet­tin­gen dankzij de kleinscha­lig­heid”

  Na het succes van het eerste Senioren Thuis-project in Borgerhout plant sociale huisvestingsmaatschappij De Ideale Woning twee nieuwe projecten in Antwerpen en Kontich. In het project wonen alleenstaande ouderen samen in een soort cohousing en krijgen ze zorg op maat. Twee architecten werden aangesteld voor het ontwerp van de nieuwe woonprojecten.
 2. ASSISEN. “Kevin gedroeg zich verdacht en we hadden niemand anders”: Speurders vertellen waarom zoon van vermoorde Steve maanden hoofdverdachte was
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  ASSISEN. “Kevin gedroeg zich verdacht en we hadden niemand anders”: Speurders vertellen waarom zoon van vermoorde Steve maanden hoofdver­dach­te was

  Waarom werd Kevin Huypens (18) zeven maanden opgesloten voor de moord op zijn vader? Dertien jaar na de brutale moord op autohandelaar Steve Huypens (38) uit Schilde gaven de speurders uitleg op het assisenproces tegen Fred Wittig (57), de Duitse crimineel die wel verantwoordelijk wordt gehouden. “De relatie tussen Kevin en zijn vader was bitterslecht.”
 1. Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels
  Play

  Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

 2. Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is
  Play

  Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is