Benjamin Weyts, uiterst rechts op de foto.
Vlnr: Gust Minner, Betty Liberton, Didier Blokland en Monique Van den Branden. Ze kwamen allemaal op bij de districtsraadsverkiezingen van 2018.
Volledig scherm
Benjamin Weyts, uiterst rechts op de foto. Vlnr: Gust Minner, Betty Liberton, Didier Blokland en Monique Van den Branden. Ze kwamen allemaal op bij de districtsraadsverkiezingen van 2018. © RV

Nieuw gezicht in districtsraad: Benjamin Weyts (CD&V) neemt zitje in van Hassan Aarab

DeurneBenjamin Weyts (CD&V) legt komende donderdag de eed af in de districtsraad van Deurne. Hij volgt er Hassan Aarab op, die vorige maand ontslag nam. Aarab had op de sociale media de Israëlische vlag geassocieerd met een hakenkruis. Weyts is al jarenlang een gewaardeerd vrijwilliger binnen de lokale afdeling.

  1. Vaccinatieteams gaan van start met inenting van buitenlandse zeelieden: “Voor velen is geen vaccin beschikbaar in eigen land”
    Doel/Antwerpen

    Vaccinatie­teams gaan van start met inenting van buitenland­se zeelieden: “Voor velen is geen vaccin beschik­baar in eigen land”

    Op de MPET-terminal in Doel hebben maandag de eerste buitenlandse zeelieden een prik gekregen van een Covid-vaccin. België is het eerste land dat een vaccinatiecampagne start voor alle zeevarenden, ongeacht hun nationaliteit. De Russische bemanning van het containerschip ‘MSC Joy’ kreeg de primeur en mocht aanschuiven voor een Johnson & Johnson-vaccin.